Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koah, yüksek tansiyon, şeker, kalpten rapor oranı..?
merhabalar,
babamda koah, yüksek tansiyon, şeker, kalpden anjio oldu. sol bacakta kireçlemeden dolayı1.5 cm kısalık mevcut. %90 rapor alabilir mi? konu ile alakalı yardımlarınızı rica ediyorum.
merkaplan o zaman şöyle diyelim koah ölçüm yapılacak duruma göre verilecek kalp eko cekilecek hasar yoksa oran verilmez verilsede 10 puan anca tansiyon 10 verilir seker tip1 se 30 komplikasyon varsa 40 tip 2 20 dir yani bu durumda koah tan ve kalpten cok yüksek oranlar almaniz lazim aksi taktirde olmaz
koah ileri derece hiper tansiyon var. anlayacağınız her gün hastaneye gidiyoruz. 10 gün yoğun bakımda kaldı. kap krizi de geçirdi elekto şok uyguladılar.sürekli daralıyo
koah ileri derecede ise alır, çok kötü bi hastalık babamdada var aynısı ne öldürüyor nede yaşatıyor siz siz olun sigara içmeyin içeniniz varsada champix diye bi ilaç var o ilacı alın kurtulun ben onunla sigarayı bıraktım
Koah ileri derecede olduğu için ağır engelli ibareside düşerler
Allah acil şifalar versin. Çok şükür sigarayı bıraktırdık ama doktor geç kaldığını söyledi. 50 yıldır içiyordu bu ileti. söylediğiniz gibi ne zaman hastaneye gideceğimiz belli olmuyo, hiç bir şeyi yokken birden daralıyo soğuk soğuk terliyo. Yüce mevlam bu hastalığa derman verir inşallah.
İnşallah derman verir ama malesef bu hastalığın dermanı yok en fazla hastalığının büyümesini yavaşlatabiliyosun.Nacizane tavseiyem eğer nemli bölgede yaşıyosanız nemi çeken makineler var ben internetden almıştım akşamları nemi çekiyo bayada bi rahat nefes almasını sağlıyo.Ayrıca hastanede nefesini açmak için takılan cihzın portatifi var onu hekime yazdırıp alabilirsiniz sıkıştığı dönemlerde evde o aleti kullanıp nefes almasını kolaylaştırır acildede farklı bi işlem yapmıyolar zaten sürekli acile gitmenize gerek kalmaz babam senelerdir acile gitmedi o aley sayesinde çok sıkıştığında onu kullanıyor
Suqer merhaba,
bugün heyet için başvurduk, değerler için koah orta seviye dedi doktor. hastahanede ki değerler daha yüksekti oradaki doktorlar ileri derece demişlerdi, fakat heyet doktoru orta olarak değerlendirdi, zamanla değerler değişebiliyor dedi. tahminen oran kaç verirler.
Geçmiş olsun, doktorun ne dediğini boş verin.Raporun yanlış değerlendirildiğini belirterek itiraz et.İleri derecede gösterilen raporu yeni heyete sunarsın, düzeltme yaparlar.Yani orta düzeyde birine sadece fıs fıs ilaç verirler.Acillik gibi bi durum asla söz konusu olmaz hadi oldu diyelim ama oda çok nadir olur.Yani inşallah orta derecedir rahatsızlığı ama bana pek öyle gelmedi, onuda şurdan biliyorum bir akrabamda orta dereceli koah hastası, sigarayı bıraktı aşırı rahatladı fıs fıs verilen ilaç bile kullanmıyor.Bence rapor çıktıktan sonra itiraz etmelisin söyledikelerinle konulan teşhis arasında çok fark var.Peki sft testi nasıl değerlerini yazabilirmisin.