Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kocaeli özel halk otobüsün de yaşadıklarım

Konular
67
Reaksiyonlar
44
Bugun basıma gelen bir olayı paylaşmak istedim yorumsuz yazıcam arkadaşlar takdir sizin

Ben B harfi
Şöför Ş hafi :)

otobüse biniyorum belediyenin verdiği engelli kartımı gosteriyorum

Ş: arkadasım geriye dogru gittin kartı gosterip ama ne kartı oldgunu soylermisin
B: arkadan one dogru gelip kartı gosteriyorum
Ş: arkadasım goster demedim ne kartı oldugunu soyle dedim
B: e arkadasım üzerinde yazıyor ya ne kartı oldugu neden soyluyorum
Ş: ben bilmiyorum soyle sen
B: engelli kartı
Ş: Hee sen sağlamsında ondan sordum

Bir otobus dolusu insan bana dorgu bakıyor sucum gozlerimden engelli oldugum için adamın benim engelli
olmama ihtimal vermemesi otobustekilere bak adam sağlam ama engelli kartı var demeye calıstı sanırım

Sonuc

1 durak sonra indim sinirime hakim olamayıp Merkezlerini aradım Bir bayan cıktı durumu anlattım Kardeşim
2 liraya ihtiyacınız varsa soyleyin ayda 2 kere kullanıyorum zaten kullanmıyım dedim. benim şöföre
acıklama yapma zorunlugum yok okuyuacak kartın üstünü dedim

Gorevli bayan ozur dieriz terbiyesizlik yapmıs başkanımıza konuyu ileticem dedi numaramı aldı
Pazartesi tekrar arıcam geri donus olmazsa bakalım ne olacak :)

kocaeli de bu sistem kaç sene geçmesine rağmen bir türlü oturmadı.bekediye bünyesindeki özürlüler meclisinin iyi çalıştığını gösteriyor sanırım.

her önüne gelenden belediye şöförü yaparsan olacagı budur.EGİTİM ŞART

benimde başıma gelmişti hemde istanbul da halk otobüslerinden çok çekeriz neyseki şimdi okutmalı sistem olduda kimseyle muhatap olmuoz..

BENDE BİR ANI :)
ağır amelyatlardan sonra şükür bu günlere
olay bursa da geçiyor
bindim otobüse kartı okuttum engeli yazıyor görünüyor kartı gösterdim dolu olduğu için yakındım şöför gence haraket etmeden soruyor neyin var diye
döndüm bende eğildim sert bir tonla neyin var diye sorunca gafada var dedim gencin rengi attı bir korktu sormayın hemen vitese taktı haraket etti hızlıca :)
sorduğuna pişman oldu tabe :) ben direk kavgaya hazırım ama yanaşan yok :) bir stres atamadım

sizlerde hakkınızı her yerde arayın ama filli durumda direk kafaya çalışın iyi geliyor strese korkmayın

yeşil_izmit;

Bu konu ile üzerine gitmezsen sana bu türlü davranışları bir daha bir daha yaparlar. Uyanık bir engelli olarak ne yapcağını biliyorsun.

Üst Alt