Bugun basıma gelen bir olayı paylaşmak istedim yorumsuz yazıcam arkadaşlar takdir sizin
Ben B harfi
Şöför Ş hafi
otobüse biniyorum belediyenin verdiği engelli kartımı gosteriyorum
Ş: arkadasım geriye dogru gittin kartı gosterip ama ne kartı oldgunu soylermisin
B: arkadan one dogru gelip kartı gosteriyorum
Ş: arkadasım goster demedim ne kartı oldugunu soyle dedim
B: e arkadasım üzerinde yazıyor ya ne kartı oldugu neden soyluyorum
Ş: ben bilmiyorum soyle sen
B: engelli kartı
Ş: Hee sen sağlamsında ondan sordum
Bir otobus dolusu insan bana dorgu bakıyor sucum gozlerimden engelli oldugum için adamın benim engelli
olmama ihtimal vermemesi otobustekilere bak adam sağlam ama engelli kartı var demeye calıstı sanırım
Sonuc
1 durak sonra indim sinirime hakim olamayıp Merkezlerini aradım Bir bayan cıktı durumu anlattım Kardeşim
2 liraya ihtiyacınız varsa soyleyin ayda 2 kere kullanıyorum zaten kullanmıyım dedim. benim şöföre
acıklama yapma zorunlugum yok okuyuacak kartın üstünü dedim
Gorevli bayan ozur dieriz terbiyesizlik yapmıs başkanımıza konuyu ileticem dedi numaramı aldı
Pazartesi tekrar arıcam geri donus olmazsa bakalım ne olacak
Ben B harfi
Şöför Ş hafi
otobüse biniyorum belediyenin verdiği engelli kartımı gosteriyorum
Ş: arkadasım geriye dogru gittin kartı gosterip ama ne kartı oldgunu soylermisin
B: arkadan one dogru gelip kartı gosteriyorum
Ş: arkadasım goster demedim ne kartı oldugunu soyle dedim
B: e arkadasım üzerinde yazıyor ya ne kartı oldugu neden soyluyorum
Ş: ben bilmiyorum soyle sen
B: engelli kartı
Ş: Hee sen sağlamsında ondan sordum
Bir otobus dolusu insan bana dorgu bakıyor sucum gozlerimden engelli oldugum için adamın benim engelli
olmama ihtimal vermemesi otobustekilere bak adam sağlam ama engelli kartı var demeye calıstı sanırım
Sonuc
1 durak sonra indim sinirime hakim olamayıp Merkezlerini aradım Bir bayan cıktı durumu anlattım Kardeşim
2 liraya ihtiyacınız varsa soyleyin ayda 2 kere kullanıyorum zaten kullanmıyım dedim. benim şöföre
acıklama yapma zorunlugum yok okuyuacak kartın üstünü dedim
Gorevli bayan ozur dieriz terbiyesizlik yapmıs başkanımıza konuyu ileticem dedi numaramı aldı
Pazartesi tekrar arıcam geri donus olmazsa bakalım ne olacak