Arkadaşlar koçnet firması tarafından başlatılan biri isimli internet paketinden indirimli yararlanmak için bir mail örneği hazırladım ve yolladım. Eğer yeterli sayıda bu maili yollayabilirsek belki bu firmanın da yardımı dokunabilir. Yine DİKTE isimli bir program halen yapım aşamasındaymış, program mikrofon aracılığı ile bilgisayar ortamında sesi yazıya aktarıyor. Bu firma ile de mail aracılığı ile görüştüm ve firma engelli olan ve programı almak isteyenlere yüksek oranda indirim yapabileceğini bildirdi.
yardimcibiri@biri.com.tr adresine bu maili yollayabilirsek belki birşeyleri başarabiliriz.
yardimcibiri@biri.com.tr adresine bu maili yollayabilirsek belki birşeyleri başarabiliriz.
- Sayın Yetkili,
Bizler doğumla beraber ya da doğum sonrası bir takım nedenlerden ötürü engelli konumunda olan insanlarız.İş gücü kaybımız nedeni ile ya çalışmamakta ya da diğer çalışanlara göre daha az maaşla çalışmaktayız.Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde biz engelliler de teknolojinin bize sunmuş olduğu imkanlardan yararlanma gayreti içerisindeyiz.İçimizde yatağından dahi kalkamayacak derecede ağır engelli olan ve hayatını birisinin yardımı olmadan idame edemeyecek durumda olanlarımız var.Kurduğumuz sanal platformlar aracılığı ile bizim gibi olan diğer engelli insanlar ile iletişimimizi çoğu zaman internet aracılığı ile gerçekleştirmekte ve sorunlarımız hususunda sesimizi yine internet aracılığı ile bu platformlarla duyurmaya çalışmaktayız..Halen yurdumuzda bazı kamu kurum ve kuruluşları ile özel şirketler engel durumunu rapor ile kanıtlamış ve rapor oranı %40 ın üzerinde olan engellilere bir takım indirim ve kolaylıklar sağlamaktadır.Bir çok problemle baş başa kalmış olan biz engelli vatandaşlara firmanız tarafından internet bağlantı ücretinde bir indirim yapılması bizleri memnun edecektir.
Saygılarımla.