Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kodu olmayan eski H sınıfı ehliyeti B ehliyete çevirme işlemleri nelerdir?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
H sınıfı ehliyeti B sınıfı Kodsuz sağlıklı insanların kullandı şekilde nasıl değiştirebilirim?

Sürücü sağlık raporu için Aile hekımıne git o seni uzmana sevk etsin uzman doktor uygun görürse alırsın .

aile hekimi-uzman doktor hastane- il sağlık müdürlüğü komisyon sonra ehliyet tamam

H sınıfı ehliyetimi yenileme süreci

Merhaba arkadaşlar H sınıfı ehliyetimi bugun yenileme için başvurura bulundum.
aile sağlık merkezi Üç bölüme sevk yaptı
yarın bölümlere gideceğim nöroloji ortopedi ve göz
süreçleri tek tek yazacağım bu süreçten geçenler detaylı yazarsa ben de bilgi sahibi olayım kimse bilmiyor

Sürecini buradan yazarak bizleri de aydınlatın :)

Son düzenleme:
Ya ben şimdi anlamadım
ben sağlık ocagına gittim beni hastaneye sevk etti ben şimdi bu hastane de neden heyete gireceğim benim zaten h sınıfı ehliyetim var ben yeni ehliyet almıyorum ki yenileme olacak konuyla alakalı bilgisi olan yokmu

Aile hekimi hastaneye sevk ediyor,oradan ilgili dr.İl Sağlık Müdürlüğü'nde komisyona giriyorsunuz ehliyet alabileceğinize dair rapor çıkarsa (15gün sürüyor imza işi, komisyon ayda 1 toplanıyor) bulunduğunuz yerde ki Nüfus Müdürlüğü'ne müracaat ediyorsun.
Vergi dairesine 280Tl.ehliyet yenileme bedeli,65Tl.emn.gücle.vakfı bağış. Vakıflar bankasına toplam 345Tl. 1 hafta sonra yeni ehliyetin adresine geliyor.
Kazasız günlerde kullanın.

2022 H sınıfı ehliyet yenileme süreçleri

Merhaba H sınıfı ehliyetimi yenilemek için başvurdum süreçleri paylaşayım inşallah faydamız olur başkasına.
1. Aile sağlık hekimine gidip H sınıfı ehliyetimi yenilemek istediğimi belirttim. Ve hastaneye sevk edildim.
2. Üç bölüme sevk edildim Nöroloji , Ortapedi ve göz. Burada her bölüm için 50 TL ücret ödedim.
sevk edildiğiniz bölümlere muhakkak randevu alarak gitmenizi tavsiye ediyorum. Randevusuz bakmıyolar.
çok şükür bu işlemleri bitirdim.
Komisyondan mesaj gelecek sizi çağırıp heyete gireceksiniz ve orada kodlarınız belli oluyor denildi.
şimdi mesaj gelmesini bekliyorum
gelişmeleri ve devam eden süreci buradan paylaşacağım.
bu süreçten geçen arkadaşlara sormak istediğim komisyondan kaç gün için de mesaj geliyor?

Komisyona kaç gün için de çağırıyolar ? Bilgisi olan yok mu ?

Benim gittiğim komisyon ayda bir toplanıyorlardı, tahminim sizin komisyon da öyledir. Gireceğiniz komisyonun bulunduğu yeri telefon ile sorabilirsiniz.

hcozalp

teşekkür ederim.
aradım çok zor ulaşmak , ulaştığım da biz bilemiyoruz ilk veya ikinci komisyon için size mesaj gelecek denildi.

Üst Alt