Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koenzim Q10 kullanan kas hastası var mı aramızda?

Konular
7
Reaksiyonlar
1
merhabalar.aramızda koenzimQ10 kullanıpta fayda goren kas hastası arkadasımız varmı ??

ben kullandım bi ara ama vitamin gibi bişi tedavi edici özelliği yok tabi

evt hastalığı ilerletmede bir faktörü oldu kilo yaptımı yani iyi geldigini söyleyebilirim ama dedım ya faydası olabilir ama öyle mucizevi bir faktörü yok 1-2 yıl kullandım sanırım ben dokturum söylemişti sonra bıraktım doğal besinler tüketmeye çalşıyorum kendime öyle bakıyorum yani

bende yaklaşık bir yıldır kullanıyorum günde iki tane yurtdışından geliyor katkı payını ödüyorum sadece. kilo aldırmadı ayrıca hastalığıma iyi geldi diyebilirim

aycicegim

Yalnız bir konuyu alamadım siz özellikle yurtdışından mı getirtiyorsunuz. bu tür destek vitaminler gayet tabi ülkemizde var ve kaliteli bilindik markalar. bende kullanıyorum ve solgar marka coenzim q10 rahatlıkla eczanelerden temin edebiliyorum. tek olumsuzluk sgk kapsamında alamıyoruz pahalı oluyor bizler için.

eczanalerde var internet üzerindende alabilirsin sanırım tabi her eczanede olmaz sanırım sorman lazım

rahatsızlıgınız ne yönde zeliha hanım çeşidi nedir tanı kondumu

anladım bende çukurova üniversitesınde kondu fsh muskuler distrofi yani kollarımı basımın üzerine kaldıramıyorum omuz çevremde kas hastalıgı var zayıf yürümemde sıkıntı yok inşşalh iyi olursun acil şifalar

20 yasımdan sonra fark ettım başladı daha öncesınde yoktu şuan 30 yasındyaım 10 yıldır var ama bir ilerleme falan olmadı inşşalh olmazda

evet muskuler dıstrofı duydum banada olabılırsın demıslerdı sonra polimiyozit cıktı.gecmıs olsun rabbim herkese sifa versın en kısa zamanda.tesekkurler

hayır özellikle değil doktorum yazdığı reçeteyle tabiki önce sağlık bakanlığından ilacı kullanabilir raporu geliyor son ra rapor ve reçeteyle eczacılar birliğine gidiyorum onlarda sadece katkı payını aldıktan sonra yolluyorlar ilacıyani sgk katkı payını veriyorum

sorunuzu tam anlayamadım yani ilacı nasıl temin edebilirsiniz onu mu soruyorsunuz

Doktor bana da verdi kullanmadım ama vitamin oda güç kaybı için veriliyor

ya kaslara iyi gelıyosa kılo sorun degıl yeterkı su kaslara guc gelsın :)

Spor yapmalı ama guclendırecek takvıye lazım 2 ay deneyecegım bakalım belkı takvıyeler :D

sporun etkisini göremedim ben ya.egzersizin faydası oluyo dıyolar bide bende hıc yok

Arkadaşlar merhaba,

Bugüne kadar hiç bir ilaç kullanmadım, pek bir etkisi olacağını düşünmedim. Ama kullanan çok kişi var sanırım, umarım işlerine yarıyordur. Ben de bazı şeyleri denemek istiyorum, burada bahsettiğiniz Koenzim Q10 için bir reçete gerekiyor mu? Bir de başka önerebileceğiniz ilaçlar var mı?

Bende kullanıyorum gunde 3 adet 17 yaşından beri kas hastasıyım

bende kullanıyorum 200 mg olanından ayrıca rıfolovın tarzı bır sey daha kullanıyorum faydası var evet ama sureklı zam gelıyor bu ılaclara

20 gün kadar kullandım Fakat hiç bir farklılık hissetmedim sonrasında da devam etmedim

Üst Alt