Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kök Hücre Ameliyatı Olmak İçin Uygun Değilmişim!

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar.

Geçtiğimiz ay kök hücre ameliyatı olmak için Ayhan Aktar hocaya başvurdum. Kendisi beni 29 Mayıs Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Recep Ali Brohi'ye yönlendirdi.

Ancak, Recep Ali Brohi yüzüme bakmadı desem yeridir. Bana birkaç defa Emar çektirdi. Çünkü daha önceki gönderdiklerimi kaybettiğini söyledi. Onlarca kez telefon etmeme rağmen bir türlü geri dönüş sağlayamadım.

Bugün sonunda kendisine ulaşabildim. Fakat kök hücre ameliyatına uygun olmadığımı söyledi.

Hastalığımı söyleyim, dağ da PKK'lılarla savaşa girdik bir şey olmadı. Tezkereden sonra trafik kazasından sonra L1 omurga kırığı oluştu.

His durumum şöyle: bacaklarımı oynatabiliyorum, sağa sola açıp, indirip kaldırabiliyorum. Hatta koltuk değneklerinin yardımıyla az da olsa hareket edebiliyorum. Ama, desteksiz hareket edemiyorum.

Sorum şu: Peki ben neden kök hücre ameliyatı olamıyorum, gayet sağlıklıyım yani turp gibiyim.

Bu kadar sağlıklı olduğun için yapmıyodur bence. Çünkü kök hücrede kesin gelişen birşey yok. Kazandıklarınıda kaybedebilirsin.senin için en garanti ve en iyi tedavi şuan için sadece bir fizik tedavi hastanesi ;)

bu kök hücre operasyonları için millet artık Çin e gidiyormuş galiba,,,öyle birşey okumuştum...

Nerede kök hücre ameliyatı olabilirim, bağı bahçeyi satıp olmak istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Vallah bende senin gibi herşeyimi satıp yürümek ayağa kalkmak isterim de. Şuan için net bir ameliyat yok paşam. Sabredip beklemekten ve fizik tedaviye devam etmekten başka çaremiz yok.

Benim bir arkadaşımda 2 - 3 sene önce Panama ya gitti kök hücre tedavisi olmak için.Hastane masrafı,konaklama ve ulaşım masrafları dahil yaklaşık olarak 40 bin dolar - 70 bin TL para harcadı.(O gittiğinde dolar 1,8 TL falandı,şimdi ise 3 TL) Fakat hiçbir faydasını göremedi. Şu an kök hücre tedavisi yapan yada yaptığını iddaa eden bütün özel merkezler olaya ticari olarak yaklaşıyor,zaten iyileştirdikleri bir hasta olsa bütün dünya duyar,büyük yankı uyandırırdı.

Vay arkadaş desenize ömür boyu çekeceğiz. Hiçbir umut yok yani :(

sürgünüm

umudunuzu yitirmeyin Çin'de yapılıyormuş kök hücre tedavisi bir çok yerde yapılıyor ama bu tedavide en çok iyileşen kişiler Çin'de imiş benimde hastalığımın tedavisi var ilaçla ama bu ilaç Türkiye'de yok bekliyorum bir umutla belki gelir umudunuzu yitirmeyin geçmiş olsun...

umutsuzluk hastalığı şuanda çektiğimiz bütün hastalıklardan dertlerden daha beterdir. umutsuz insan, ne kadar insan özelliği taşıyabilir ki...

Umut etmemek şu kısa ömrümüze haksızlık etmek olmaz mı değerli arkadaşlar?

Üst Alt