Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kök hücre ekimiyle bir DMD'li hastanın başarılı tedavisi

KUZEY

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0

Hindistan'da araştırmacı dr.Rajput tarafından dmd'li çocuklara kök hücre transplantasyonunun yapıldığını bildiren bir haber linki aşağıdadır. Bu merkez, DMD'li hastalara kök hücre çalışmaları konusunun, kendilerinin özel ilgi alanları olduğunu ifade ediyor.

http://drrajput.co.in

Bu haberi ilk gordugumde acaba demistim,haberin kaynak olarak verildigi sayfaya baktigimda videolar diye bir baslik oldugunu gorunce hemen tikladim. Video haberlerine dikkatle inceledim, acaba cocuk kas hastasi degilmi diye baktigimda evet dedim bu cocuk kashastasi ve yattigi yerden yardim almadan dogruluyor.
Bacaklarina bakin bir goreceksiniz sekil bozuklugu var ozel yapilmis bacaklari duz tutan bir demir takilmis,bu turden haberleri duymak guzel ve bu cocugun mutlulugu gozlerinden anlasiliyor
umalim bu tur calismalar istenilen basari duzeyine gelir dilegimiz butun kas hastalarinin bundan
faydalanmasi yonunde.

umarım tüm kas hastalıkları içinde uygulanır ve yaygınlaşır paylaşımınız için teşekkürler kuzey

harika bir haber umarım herşey çok daha güzel olur

inşallah bir an tüm dünyada yaygınlaşır ,daha da kötüleşmeden şu tedaviyi görürüz.çok çekiyoruz çok

Valla linktek görüntüler pek saglıklı bir tedavi merkezi gibi gelmedi ama hayırlısı:confused:

valla şöyle bi baktımda tedavi olunmuş gibi değil bence vardır bu iştede bi iş yoksa yer yerinden oynardı ALMANYA daki gibi tedavi uyguladılarsa o ayrı:rolleyes:hep Almanlar yiyecek değil ya Hindilerinde gözü açılmış demek ki azda onlar yesin:)

Üst Alt