fulya hanım eğer ayhan attarın bilimsel makalelerine ulaşmak istiyorsanız pubmed e bakınız.zira pubmed bilimsel makeleleri yayınlar,tabii ingilizce olarak.takılırsanız sorabilirsiniz.
ayhan beyin bu işi ticarete dökmeden dürüstçe ünv.bünyesinde bilimsel olarak yapması hepimizi seviniriyor,çünki yıllardır üzerinde çalışılan ve bakanlıktan izin alınan bir konuda bence bu aşaması bile çok güzel bizim için.
kendisi de zaten kök hücre naklinin henüz tam anlamıyla çözülemediğini,her hastada aynı etkiyi vermediğini belirtiyor.
son açıklamalarını okuduysanız 9 hastanın 6 sında büyük abdest ve idrarın düzeldiğini söylüyor ki bu ofli bir hasta için bulunmaz nimettir bana göre tabii.beklentiler farklı olabilir ama şu aşamada her hangi bir yan etkisi olmaması ve bu kadar gelişme göstermesi bile taktir edilecek çalışmadır.
bir çok doktorlar karşılaştık,allah için genede ne söylüyorlar of için?
düzelmesi çok zor,kendini yenilemesi çok zor ve bu hayata alış.niçin kafa yormuyorlar?dünya bu işi nasıl çözerim diye uğraşırken bizim bazı doktorlarımız yapılan çalışmalara da köstek oluyorlar.
ayhan beyin bu konuda kendini geliştirmesi ve ciddi çalışmalar yapması bence taktire şayandır.
zira işi ne umut tacirliğine döküyor;gelin sizi iyileştiririm diyor ne de gidin başınızın çaresine bakın diyor.
bence el birliği yapalım;bakın bakanlıktan izin alabilmek için yıllaraca uğraşmış hoca,ben defalarca mail attım bakanlığa,lütfen izin verin diye.şimdilik sınırlı sayıda izin verdiler,inş devamı gelir.
ben herşeye rağmen ayhan beyi yaptığı işten dolayı kutluyorum,bir türk bilim adamı olarak bu konuda dünyada sayılı kişiler arasına girmiştir.
allah onunda yardımcısı olsun,
Electron microscopic study of the progeny of epend... [Surg Neurol. 2005] - PubMed result
buyrun size bir makalesi...
ingilizce illa çevirin derseniz birara çeviririm.
Magnesium sulfate treatment decreases caspase-3 ac... [Surg Neurol. 2005] - PubMed result
bir diğeri...
ulaşılmaz bir adam değil ayhan bey,siz de arayıp kendisiyle görüşebilirsiniz fulya hanım,sorularınızı direk sorabilirsiniz.