Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koklear implant engelli raporu oranını düşürür mü?

scorpiongirl

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar, 2 ay önce koklear implant ameliyatı oldum. eski raporum süreli olduğu için yenilemem gerekiyor. bugün heyete girdim, benden cihazlı test sonuçlarını da istediler o yüzden biraz endişelendim çünkü cihazlı test sonucum 40db çıktı. acaba sonuçlara bi etkisi olur mu yoksa cihazsız sonuçlara göre mi değerlendirirler? engelim sadece kbb'den.

cevap verebilecek birisi yok mu? sonuç %22 çıktı ama cihazsız test sonuçlarının esas alınması gerekmiyo mu? cihazlı da yeterince iyi duyamıyorum zaten, bu şekilde kesinlikle işe giremem raporsuz. ne yapacağımı bilmiyorum çol moralim bozuldu.

Anlama guclugunuz var mı rapor alırken insanların cıhazla veya ıyilesip iyilesemicegıne bakarlar benim de kbb ama sureklı cunku 2 kulak sinirden Kaynaklı işitme kaybı

sadece çok net ve yavaş olan karşılıklı konuşmayı anlıyorum, grup içi ve kalabalıkta anlamıyorum. raporsuz iş bulmam mümkün değil bu şekilde

yönetmelik mi değişti ne oldu hiçbişey bulamıyorum internette bu konuyla ilgili. daha önce bi kaç yerde cihazsız test sonuçlar üzerinden yapıldığı yazmıştı. o yüzden rahattım ama sonuç bu şekilde geldi.

Ben hala işitme cihazsız olan test gecerli diye biliyorum ayrıca anlama guclugunuz varsa ona ayrı puan veriyorlar sonucta bazen bazı sesleri duysakta insanların yuzlerıne bakmadan anlamıyoruz keske onlar 1 saatligine bizim yerimize gecseler anlarlar ne demek istedigimizi

ben de öyle okumuştum yönetmelikte. cihazsız test yapılıyo diye. hatta cihazsız sonuçlarımla girdim heyet öncesi istenmedi. ama heyete girince cihazlı test de yaptımam istendi . o gün içinde yapıtırıp teslim ettim mecburen. sonuçlarımı bugün e nabızdan öğrendim. yarın raporu almaya gidicem hastaneye o zaman sorucam ne yapmam gerektiğini

Bence itiraz edin ve yeniden gidin anlama guclugu oldugunu ilave edin yani oranlar değişmiş ama bence cihazsız test gecerli biliyorum demek ki o da degısmıs

2019'da yönetmelik değişmiş ama kontrol ettim orda da cihazsız test sonuçları esas alınır yazıyor. umarım yarın çözebilirim, ekpss'ye hazırlanıyorum. başvurumu eski raporumla yaptım, şimdi sınava almazlarsa diye korkuyorum

Üst Alt