Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koklear implant için satılık clearsounds quattro 4.0

şimdi audiolink aldım bağlantı kurması daha kolay onu 2014 te almıştım.

sıtemızın referansı ıle alacak olan kaderdaslarımın 7 yıl kullanılmıs bı teknolojık cıhazın daha uygun fıata teklıf edılmesını beklerdım...

7 yıl kullanmadım sayılı kullandım.Ciddi alıcı olursa fiyatta indirim yaparım.

normal işitme cihazlarına uyumlu mu? ilk kez böyle bir şeyi görüyorum

bılenler kullananlar benı aydınlatsın:eek:
telecoılı bluetoothu olan ısıtme cıhazının olunca aynı ıslevı gorebılecek baska cıhazla dahamı ıyı duyulup alanılacak

malumdur ısıtme cıhazının ıslevlerı degıl kulak sınırlerımızın saglıgı ıs goruyor kanusma anlamada daha cok...

Bende implant telefon konuşmalarını anlamada ve gürültülü ortamlarla anlamada yetersiz kalıyor.(Tek kulak implant kullanıyorum.)Böyle cihazlar kullandığımda işim kolaylaşıyor.Atıyorum gürültülü ortamdayım tek tuşla ortam sesini devre dışı bırakıp sadece telefon konuşmasını duyuyorum.Mesela gürültülü ortama girdim cihazı anlamak istedigim kişinin yakınına koyuyorum.

ezgy_ezgy

bak ıste bız cok ılerı kayıplılar ıcın bulunmaz nımettır dıcem ya ılerı kayılılar ıcın dıyeyım
gurultulu ortamda hafıf ve orta kayıplı anlar ama genede zorlanır
ıste boyle anlatınca daha ıyı oldu

bende koklear ımplant kullandım 7 yıl
ama uzaktakı seslerı cok guzel duyururdu
yanda konusmalarıda ısıtme cıhazından hallıce anlardım
genede dudak okuyarak tabıı
ama omru vefa etmeyınce ısıtme cıhazıma cok sukur
verdıgınız bılgılere tesekkurler

Üst Alt