Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koklear İmplant ile takılacak cihazın markasını seçme hakkımız yok mu?

nefer0555

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
mrb hacettepe tıp fak. de ımplant ameliyatı olcaz cihaz seçme hakkımız yokmuş bu doğrumu? yasalmı? hastanenin anlaştığı bir marka varmış onu takıyolarmış ne kadar güvenilir ilerleyen yıllarda gelişmiş cihazları desteklermi acaba? cvb nz için teş.edrm...

cihazı veriyorlarsa artık iyi.geçen gün ben ordaydım.dr.senaroğlu devlet artık ödemiyeceğini bana söyledi

yazmamışım kus bakma cihazı iki yaşındaki çocuguma takacaklar.4 yaşına kadar devlet karşılıyormuş diye biliyorum

Allah şifa versin.hacettepede oluyorsa siz onlara güvenin.onlar en eygun cihazı takacaklar.merak etmeyin

asla ve kata devlet koklear ımplantı odemeyecek demeyın ınanmayın conku
koklear ımplant satıcıları her sozunu gecırır
odeyecek hemde tam odedıkten baska pıl kablo bıle her zaman odeyecek
odemecek oldugu
ısıtme cıhazlarına 500 lıracık katkı saglayıpta sana cıhaz verıyom dıye yalan soylecek sgk

Koklear implant ödemeleri başladı. İmplant masraflarını hastanelerin kendisi karşılıyor.
Ancak her hastane kendi bütçesine göre firmalarla anlaşma yapıyor.
Bazı firmalar daha yüksek fiyat istedikleri ve her hastane bunu karşılamak istemediği için hastalar istedikleri cihazı her zaman seçemiyorlar.
Diğer yandan, yüksek fiyat veren firmalar, eski modelleri ile ihalelere katılmayı tercih ediyorlar.

Üst Alt