Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koklear implant kullanan çocuklara nasıl bir engelli raporu veriliyor?

ecarus

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
18 yaş altı bakmakla yükümlü olunan çok ileri derecede bilateral işitme kaybı ve bir kulağında koklear implant bulunan çocuklara önceden "hafif"engelli raporu veriliyordu.Şubat 2019 da ne gibi değişiklik olmuştur.Bilenlerin bizi yönlendirmelerini rica ediyorum .Teşekkürler.

hastalıkların engelilik oranları değişti.20 şubatta olması lazım resmi gazateden bakabilirsin

Sn.Onur20uz,iki üç kez okudum ama tam manasıyle anlayamadım.18 yaş altı bakmakla yükümlü olduğum çocuğumun %71 işitme konuşma hafif engelli rapurunda önemli bir değişiklik olur mu.144 no lu engelli raporu ile ilgili bölüm bana doğru düzgün cevap vermedi.yani evde bakım aylığı çıkar mı?cvp için teşekkür ederim.

Merhaba
Ağustos 22 de bakım aylığı onayladı başlama tarihi 28.08.2019.bitiş tarihi 31.08.2019 .138.46 tl ek ödeme yapılmış hesaba geçmemiş birde alınan tutar var 13.10.2019 tarihli bunlar ne anlama geliyor.sosyal hizmetler aylığı 138 tl mi ?teşekkür ederim

Üst Alt