Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koklear implant kullanicisiyim ama 4 yildir implant kullanmiyorum..?

Samedzel

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
4 5 yil önce küçüktüm implant cihazi bir sorun oluştu. 2 sibirden baglanmiyor yani birlesmiyor o küçük icinde yerlesecek bir parca kirildi. cihaz calisiyor ama zar zor kullandim sonra biraktim 4 yildan bu yana kullanmadim. artik kullanma zamanim geldi. yeni cihaz almak yada tamir etmek yada duyma unutmuslugum varsa testleri neler veya herhangi bi ne yapmak lazim yardim ?

Cihazını kullandığın firmaya git. Onlar, önce cihazı kontrol ederler, sonra seni gerekli yerlere yönlendirirler.

Mehmet Akşit

Mehmet bey bende öyle yapmaya calisiyorum. aslinda vaktim yok merkeze gidip bosuna ugramayim randevu falan yada onemli günlerde mesgul falan olursa diye yardimci olmazlar diye saniyorum. bu yüzden biraz sıkıntı yapiyorum.

Hastanelerdekiler cihazın arızasını anlayamayabilir. Anlasalar bile yapacak bir şeyleri yok. Seni firmaya gönderecekler yine!..
En iyisi baştan firmaya gitmek. Resmi kurum olmadıkları için yarın açık olabilirler. Aç bi telefon..

mehmet aksit bey odyolog doktordur.sitede hepimize karsiliksiz yardim edendir. kendisinden allah razi olsun.

benim anladigim sizin kafa icindeki parca bozuk.
oyleyse o kulaginizdan hayir yok. obur kulaga tekrardan koklear implant ameliyati olacaksiniz.
taktirmak ameliyat etmek icin bayila bayila var firmasida doktoruda hastaneside.
ama sorun cikarip aldirilmaya karar verilince surum surum surundurup cin iskencesine maruz kaliyoruz.
belkide yapilabilecek bisey varsa ankarada levent sennarogluna gidin. bi vizite parasina en dogru bilgiyi ondan alin.

shukufe,
En kötü ihtimali pat diye, hem de abartarak söylemede üstüne yok:)
Halbuki Samedzel'in anlattığı kadarıyla, iletici bobin veya mıknatıs problemi gibi gözüküyor.
Ama dört yıldır kullanmadığı için programının da yenilenmesi ve işitme eğitimine ağırlık vermesi gerekiyor.
Adamın bayramını zehir etme!..
Herkese iyi bayramlar...

iletici bobini degistirmek universitede okuyabilen biri icin sorun olmamali. cok kucuk bi sorun. bu olsaydi oyle sevinirdimki mehmet bey kaderdasim adina.

shukufe;

shukufe sen ne diyon cihazda sorun var kafamda nesi sorun olcak bilip bilmeden yazmayin lütfen...

koklear implant bana da önerildi.dr levent sennaroğlu tarafından.ama ben kararsızım.bana yardımcı olurmusunuz.koklear implant bakımı zormu.ameliyatı zormu.beğenmezsem tekrar geri çıkartabilirmiyim.kullananlar memnunmu

seydo, koklear implanti begenmesenizde mecbur kullanacaksiniz.
cunku kulaktaki isitme kalintisi tamamen biter ameliyat sonrasi, hicbir ses duymazsiniz. ee insaniz sesleri duyak istiyoruz. o iskence seslere tahammul etme pahasinada olsa,kafadaki kocca iknatisin cekistireside olsa sesleri duya ugruna katlana katlana alisiliyor.
koklear implanti taktirdiktan sonra yukluce parca, pil, cihaz degistirme masraflarina, olur olmaz zamanlarda hastane, doktor, odyolog kapilarinda ugrasmaya hazir olun.
levent beye giderseniz ilk koklear implan teklifi hazir kapida,..m

shukufe önce yazılarımı oku sonra hepsini oku. bilmiyorsanız yardım etme burdan çek git bilip bilmeden konuşup sallama...

seydo kardeşim şunu dinleme adam bilmiyor ki,

Sana yardımcı olayım.
Kullananlar memun tabi ki cihazda hatalar ve sorunlar olur kulakta hariç. kulağında duyamıyorsanız karşında ki iletişim kuramıyorsanız konuştukları anlayıp anlamadığı zorluk çekersen, duymanın en iyisi koklear implanttır. işitme cihazı gibi değil. saatin çevirdiği saniyeler bile duyabiliyor ameliyat olduktan sonra test yaparlar duyma sesine göre uyum yapıldıktan sonra yaşayanlar mutlu insanlar var.

ondanmis meger, devletin biii suru parasina koklear implant taktirip 4 5 yil cihazina baktiramadan universite okudugun:eek::p

shukufe kardeşim sanane sende aynısı olsaydın sana da her türlü yardımcı olurdum anladın mı şimdi çek git hadi by

Üst Alt