Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koklear implant pilini yeşil kart karşılıyor mu?

izzet akkuş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar ben auria model işitme cihazı kullanıyorum bir hafta önce cihazın şarjlı pilinde sorun cıktı ben yeşilkartlıyım acaba sigorta nasıl bir ödeme yapıyor bilgisi olan varmı not pil 600tl

Satıcılara sordunuz mu? Sgk ödüyorsa sizi yönlendirirler.

Sormadım daha ben antalyada oturuyorum firma ankarada antalyada firma yok martta gidecegim firmaya ya eskiden bunu kaynmakamlık öderdi şimdi yönetmelik deişti şimdiki yönetmelikte nasıl ödenecek onu soruyorum

[SIZE=2]7.3.13.A-2- [/SIZE][SIZE=2]Koklearimplant kablo ve pilleri;[/SIZE]
[SIZE=2](1) Koklear implant için gündeen fazla bir pil bedeli olmak üzere; bir KBB uzmanı tarafındandüzenlenecek rapora istinaden, birer yıllık miktarı karşılanır.[/SIZE]
[SIZE=2](2) Şarj edilebilen pil bedeli,tek kullanımlık pilin yıllık bedelini aşmaması şartı ileKurumca karşılanır.[/SIZE]
[SIZE=2](3) Ara Kablolar (Aktarıcıdanbağımsız):[/SIZE]
[SIZE=2]a) 0-5 yaş için yılda üçadet,[/SIZE]
[SIZE=2]b) 5-10 yaş için yılda ikiadet,[/SIZE]
[SIZE=2]c) 10 yaş ve üzeri için yıldabir adet olmak üzere, 3(üç) KBB uzmanı imzalı sağlık kuruluraporuna istinaden bedeli karşılanır.[/SIZE]
[SIZE=2]7.3.13.A-3[/SIZE][SIZE=2](Ekmadde: [/SIZE][SIZE=2]06/8/2010-27664[/SIZE][SIZE=2]/23md.[/SIZE][SIZE=2]Yürürlük:06/08/2010[/SIZE][SIZE=2])[/SIZE][SIZE=2]Koklearİmplant Yedek Parçaları[/SIZE]
[SIZE=2](1)Konuşma İşlemcisi, 7 (yedi) yıldan önce yenilenemez. Ancak Kİkurul raporuna istinaden tamiri mümkün olmayan durumlarda(kullanıcı kusuruna bağlı olmaksızın) bu süre dikkatealınmadan süresinden önce yenilenebilir. 7 (yedi) yılı doldurankişilerde Kİ kurulunun uygun görmesi halinde Kİ kurul raporunaistinaden yenilenebilecektir. [/SIZE]
[SIZE=2](2)Kullanıcı kusuru olmaksızın bozulan pil yuvaları garantikapsamının dışında ancak 2 (iki) yılda bir olmak üzere Kİkurul raporuna istinaden yenilenilir. Bu süreden önce yenilenmez.[/SIZE]
[SIZE=2](3)Kullanıcı kusuru olmaksızın aktarıcıların(transmitter, bobin),garanti kapsamının dışında ancak 2 (iki) yılda bir olmak üzereKİ kurul raporuna istinaden yenilenilir. Bu süreden önceyenilenmez.[/SIZE]

Üst Alt