Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koku alamama kaybım var ama doktorlar bunu rapora yazmıyor!?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Trafik kazası sonrası koku alma duyusu kaybettim. Cetvelle %3 olarak geçiriyor.
Doktorlar bunu değerlendirmiyor oran vermiyorlar diye haber aldım. Forumda koku alamama üzerine oran alan var mı?

Kardeşim başlığı görünce kahkaha attım yemin ediyorum. Başımdan geçen olay aklıma geldi. Bende zamanında kendi raporumu alırken kulak burun boğaz kısmında bunu yaşadım. Bende koku almıyorum, ve cidden merak ettim sebebi nedir diye sordum doktora. Amacım oran faland eğildi yani. Diyalog aynen şöyle:

Dr: Benimle alakalı bir sıkıntın var mı ?
Ben: Hayır gözden geldim aslında, ama hocam koku alamıyorum sizce sebebi neden.
Dr: Duymanda herhangi bir sorun yok.
Ben: Peki neden koku alamıyorum ?
Dr: Önemli olan duyma.
Ben: Duyamadığım için mi koku almıyorum. (Sinirlendim artık yani :D)
Dr: Çıkabilirsin!

:) nörolog mt istedi, sonuca baktı vermedi. Kbb'ye gittim bilgi almak için. Koku durumunu sordum oran vermediklerini söyledi. Hocam tedavisi var mı dedim, yok dedi. Ankara'ya gitmen gerek rapora yazılmasını istiyorsan. Tedavisi yok diyor, biz yazmıyoruz diyor. Sebep? Sebebi yok. Adam akıllı bir açıklama da yok.
%3 oranı var. Öyle çok bir oranı yok, istismar edilebilecek bir durumu yok. Çok canım sıkıldı.

Üst Alt