Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koku kaybından oran alan var mı?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Trafik kazası sonrası koku alamamaya başladım. Üstünden 2 yıldan fazla zaman geçti hala alamıyorum. Beyin ve KBB doktorlarına söyledim tedavinin olmadığını zamanla gelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok dediler.
Yazın sağlık kuruluna çıktım. Engelli raporunda koku alamamami değerlendirmedirler, oran vermediler.

Koku alamamaktan dolayı oran alan var mı? Bu sorunu yaşayan var mı?

ben alamadım sadece istanbulda özel bazı hastanelerde bununla ilgili koku testlerinin olduğunu kendilerinde bununla ilgili testlerin olmadığını istersem sevk edebileceğini söyle sağlık kurulu kbb bende vazgeçtim yüzde 3 puan için 2000 vermeye değmez diye

yanlizkurt06

Koku ve tat birlikte değerlendiriliyor. Koku yoksa tat kaybı da oluyor. İkisi %6.
İş gücü kaybı cetvelinde yüksek, oranı %10.

Doktorlar bana testten bahsetmediler hiç.

peki koku kaybı için tedavi nedir tam olarak?

ugir

Doğuştan olanların tedavisi yok maalesef. Yaralamadan, travmadan vb. olanlar zamanla geri gelirse geliyor. Tam bir uygulama, tedavi yok.

teşekkür ederim inşallah tez zamanda şifa buluruz.

Trafik kazasından sonra tat koku bende alamıyorum neredeyse 2 yıl olmak üzere daha önce kaza geçiren arkadaşlar sizin nasıl durumunuz tat koku şimdi alabiliyormusunuz

Üst Alt