Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kol protezi için aldığım raporum onaylanmadı. Ne yapabilirim?

karayagiz

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
benim kolum doğuştan.yeni raporumda dominant ibarisiyle doğuştan olduğunu belirten bir ibarenin beraber bulunmasından dolayı.ankaradaki rehabilitasyon merkezi raporumu onaylamadı.ne yapmalıyım.

ben 2 kanallı myoelektronik kol protezin raporumu onaylatmak için ankara rehabilitasyon merkezine gittim.oranım falan indirmedi zaten oran yok bu raporda.

onaylanmadım derken. rapor aldın ama yaptıracagın yer kabul etmedi mi? bende yakın bi zamanda böyle bi rapor almıştım ama daha medicalciye gitmedim:0:confused:

Ben de anlayamadım sorunuzu, biraz daha detaylı anlatır mısınız? Raporunuz yanlış mı düzenlenmiş? Dominant Ekstremite - Non Dominant Ekstremite ibareleriyle mi alakalı sorun çıktı? Bu şekilde bir sorun varsa raporu aldığınız hastaneye başvurup düzenlenmesini isteyin..

Birde bütün işlemleriniz bittiğinde hangi aşamalardan geçtiğinizi detaylı olarak yazar mısınız foruma? Protez raporlarının onaylatılması konusunda ki bilgiler önemli bizim için..

eğitim ve arastırma hastanesinden 2 kanallı kol protezi kullanması uygundur yazıyor.konjetinal amputasyon(yani doğuştan olduğunu söylüyor)dominant eksteriminite(yani kolumun sonradan doğuştan olmadığını)yazmışlar.iki ibarede raporda bulunduğu için ankara rehabilitasyon onaylamadı.ve şu da bir sorun benim kolum tamam doğuştan.ancak dominant yazmazsada sgk ödeme yapmıyormuş öyle dedi protezci.nasıl bir iş ben anlamadım.yani dominantı sildirisem kolumun protezi ödenmicekmiş.bu arada ben raporu 6 eylülde çıkarttım.2 aya kadar onaylatmazsam hakkım yanıyormuş.ben sanırım süs protezi kullanmaya dewam edicem.onu yaptırcam sanırım.onun eldivenide hemen kararıyor.napıcam bilmiyorum.

Doğuştan kol yokluğunda 2 kanallı myoelektronik kol protezini ödemiyor mu SGK? Bilgisi olan var mı arkadaşlar=

arkadaşlar kol ve bacak protezlerinde ki çıkması gereken raporlarınızda ben yardımcı olabilirim biz protez raporlarını kendimiz çıkartıyoruz ve bütün rapordu işlemdi felan herşeyi biz hallediyoruz siz hastalarımız bizler için değerlisiniz sadece para kazanmak değildir amaç insanları olabildiğince mutlu etmektir eğer sizlerle görüşmek ve konuşmak fırsatım olursa biz sizlere bu konuda sorunsuz bi şekilde yardımcı olabiliriz geçmiş olsun...

Üst Alt