Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kol ve bacaklarımdaki erime için hangi hastane ve bölüme gitmeliyim?

cemo24

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar
öncelikle ALLAH herkese acil şifa versim diyorum

benim sorunuma gelince: Bacaklarımda ve kollarımda aşrırı derecede erime oluştu. devlet hastanesine gittim ve doktor kas erimesi hastalığı olabileceğini, ve acilen çapa yada cerrahpaşaya gitmem gerektiğini söyledi iki gündür bu hastanelerin noroloji bölümünden randevu almaya çalışıyorum fakat randevular dolu.

acaba randevu almadan gitsem bakarlar mı? diğer sorum : norolojiye mi gitmeliyim fizik tedaviye mi?

acil cevaplarınız rica ediyorum. teşekkürler...

Nörolojiye gideceksin.
Bu arada bu aşırı erime kısa sürede oluştuysa, genetik kaynaklı kas hastalıgı olmayabilir. Genetik kas hastalıklarında erime genelde yavaş, yıllar içinde gerçekleşir. Vucudunun bağışıklık sistemi kaslarına saldırıyor olabilir, her ihtimalde gidecegin doktor noroloji doktoru olacaktır. Hastanelerin bazılarında kas hastalıkları merkezi var, onları bulup, onlara başvurmayı dene.

zardozan cevabınız için teşekürler. birşey sormak istiyorum. edimsel yani genetik olmayanların tedavisi var mıdır_? çünkü ailemde ve yakın akrabalarımda böle bi hastalık olmamış

Oncelikle bir dahiliye doktoruna gidip kan tahliline baktir. Sonrasinda noroloji gormesi gerek. Capa ya da cerrahpasada randevu bulman zor olabilir.

Stanmd;
bu randevu alamamk çok kötü birşeymiş yaw.. yani ben yarın sabah kalkıp gitsem çapa muayene ederlermi sizce?

Yok oyle muayene etmezler bosuna gitme. Dedigim gibi bir dahiliyeciye git kan tahlillerini yaptir sonrasinda bana yaz semi yonlendiriyim

Üst Alt