Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolestrolden rapor oranı alan var mı?

samsunspor

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Cpap cihazı kullanıyorum AHİ%47, şuan bildiğim 1 ay önce dahiliye doktoruna kontrole gittim Kolesterol : 320 Trigliserit : 620 çıktı ilaç tedavisi başlattı 3 ay sonra kontrole gideceğim yüksek kolesterol'den %10 aldım diyen arkadaşlar var verilmiyor diyenler var net bilgisi olan yardımcı olabilir mi saygılar.

Mert bey merhaba,
Bendede kolestrol :320 kötü kolestrol:230 civarı ve bana Hiperlipidemiden 10 puan verdiler.

Fatih bey yeni mi aldınız raporu oranı hangi bölüm yazıyor bilgilendirirseniz sevinirim

Trigliserit 620mi

Niye bu kadar yüksek çok geçmiş olsun

Çok üzüldüm neyden yükselmiş böle bu kadar

Hepatit falanmı var

Alt ast kaç

Şeker için baktırmak istedim tahlil sonuçlarında çıkan sonuç Trigliserit 620 doktor ilaç yazdı 3 ay sonra kontrole gelirsin dedi.

Alt ast kaç demişsiniz anlamadım sahranil

Araştur niye yüksekmiş geçmiş olsun

Alt ast karaciiğer enzimi

Mert bey merhaba,
Yaklaşık bir sene oldu raporu alalı. İç hastalıkları doktoru yazdı. Ancak hastanesine göre başka bölümlerde yazabilir dikkat edin ve sorun. Ben birde hem doktorda hem heyette özellikle belirttim gözden kaçmasın diye. Hatta onlara son 5 yıllık kolestrol lab. dökümlerimi de verdim.

Üst Alt