agzina (yüregine) saglik, cicikis!...
aynen düshünüyorum; beni,
"acizligime" ragmen hayata tutunmamdan dolayi kendisine örnek almak isteyenler, lütfen bunu bana hissettirmesinler... shaka degil, gercekten de aklisira iltifat ettigini sanarak "sana baktikca kendimden utaniorum" diyenlerle de karshilashtim, "durumuna
ragmen hayata sarilmana, hayat dolu olmana hayranim" diyenlerle de... ve hic bi shekilde hazzetmiom bu tür "iltifatlardan"... hatta kadinin biri kene gibi yapishmishti bana bi aralar; neymish efendim, cok zor zamanlar gecirmish de umut kaynagi oluomushum ona... o kadar zivanadan cikmishti ki ashk mektubuna benzer mektuplar yazmaya, "sen benim icin ben de senin icin yaratilmishiz, sen bana umut veriosun, ben de sana yardimci olmak, hizmet etmek istiorum" gibi laflar etmeye bashlamishti... sonunda o mektuplardan birini gören erkek arkadashim olaya müdahale etmishti de (artik onunla neler konushmushtu, bilmiom, anlatmadi bana) kurtuldum ondan...
sakatligi kullanmaya gelince;
yok semacim, birileri cikip ta benim iznim olmadan
benim sakatligimi kullanmaya kalkishmasin da, kendi sakatligiyla diledigini yapsin... nefret etmem bundan... sonucta sakatlik da bisürü özelliklerden sadece bi tanesi; digerleri kullanilabiliosa o niye kullanilamasin?!... insanlarin
kendilerine ait özelliklerini kullanmalarina karshi degilim shahsen ...
hatta bi önceki mesajimda da söyledigim gibi eski zamanlarda yashasaydim gözlerden uzak köshelere itilip kakilarak, kapali kapilar ardinda gizli tutularak sürdülen bi hayattansa bi freakshow atraksionu olmayi tercih eder - aynen dedigin gibi, sakatligimi insanlarin gözüne gözüne sokup "bunu görmek istiordunus, buyurun ishte, görün!!!" derdim gibi gelio bana...
gerci öyle sansasyon olucak bi sakatligim yok ama tom norman gibi, p.t. barnum gibi ishinin ehli shovmenlere takildiktan sonra, onlar bulurdu benden sansasyon yaratmanin bi yolunu ... ailemden parayla satin almalarina bile gerek kalmazdi beni, cünkü cani gönülden, gönüllü olarak takilirdim onlara, aileme kocaman bi nanik yaparak =)p... ama neyse ki gerek kalmadi böyle sheylere, shimdi biraz daha fazla seceneklerim var, shartlar daha insani
...
bu adam da, nick, sadece öyle bi his uyandirmior, düpedüz kullanio bence sakatligini, semacigim... ama kullanirken
"siz de dertli oldugunuzu mu saniosunuz, kötü durumda oldugunuzu mu saniosunuz da bunalimlara giriosunuz! pes falan ediosunuz!?... bana bakin, bana! yummayin gözlerinizi... beni görün... benden daha berbat durumda olamassinis siz... benden daha kötü düshemessiniz siz... durum böyleyken, ben bile pes etmiosam, karshiniza cikip shirinlikler yapabiliosam, aslinda buna herkesten cok hakkim varken - shikayet etmeden sevimli sevimli debeleniosam sizin zerre kadar hakkiniz yok mutsuz olmaya, shikayet etmeye, cirkinleshmeye!!!" dio sanki daha cok...
yani "bunu görmek istiodunuz, buyurun görün" der gibi bi halden fazla "bunu görmeye ihtiyaciniz var, mutlaka görün! zira ben bunu göstermek, ibtreti alem olmak icin yaratildim" der gibi bi hali var... onu izleyenler de gülüyo, düshünüo, hatirlio, utanio, aglio, alkishlio, onu öpüo, kucaklio cünkü hak veriolar ona...
ve bana itici gelen de bu galiba, sakatligi kullanmak degil
(teshekkürler cicikis )...