Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolon CA için hangi oranda rapor verilir?

ilhanbekar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar selamlar ben biri 2005 digeride 2014 yılında olmak üzere bagırsak kanseri tehşisiyle ameliyat oldum malülen emeklilige başvuru yaptım kabul edilmedi bende ötv ve mtv den yararlanmak üzere başvuru yapıcam fiziksel engelim yok colon ca dan rapor alan varmı ben yuzde kaç oran alırım sizce

Vergi indirimi

Merhabalar yeni üye oldum. Benim %53 sürekli raporum var 4 ay oldu alalı colon ca 20+20 hipertansiyon 10 üroloji 10 hafif düzeyde işitme kaybı 10. İşe 03.01.2019 işe başladım vergi indirimine başvuru yaptım. Raporumda engelli kimlik kartı+vergi indirimi+2022 sayılı yasadan yararlanır + iş yazıyor süreğen hastalık ta ve sosyal yardımdan ve istihdam yazıyor ağır işlerde ve tam duyma işlerde çalıştıralamaz yazıyor. Benim vergi indirimim sürekli Olurmu sizce?vergi indirimi cevabı daha gelmedi. Bu arada colon kanserinden 2 kere ameliyat oldum

Son düzenleme:
Peki abi ben vergi indirimden yararlanmadan elimdeki sürekli raporla emekli olabilirmiyim

Ama kronik hastalıklar abi nasıl olurda süreli olma olasılığı olabilir anlam veremiyorum

Birden fazla hastalık olduğunda kontrol koymak gibi bi alışkanlıkları var maalesef. Ama ille de böyle olacak değil! Şanstır...

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?
Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda raporunuz var?
Defterdarlıktan elde edilmiş vergi indirim hakkınız var mı?

20.04.1986 Doğum tarihim.
İlk işe giriş tarihim 16.09.2002
toplam 2596 günüm var hep Asgari ücretten yattı primlerim.
Askerdende muafım abi.
Raporum %53 sürekli. Vergi dairesine başvuru yaptım sonuç daha gelmedi 1 ay oldu başvuru yapalı. Abi unutmadan raporum arkasında süreğen hastalık ta işaret var bide işitme de işaret var.

Üst Alt