Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolon kanseri, kalıcı kolostomi kullanıyor. Engelli rapor oranı ne olur?

volkan_01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese geçmiş olsun acil şifalar Babam 10 yıl önce kolon kanserine yakalandı kalın bağırsak komple alındı.
Kalıcı kolostomi kullanıyor ameliyatı özel hastanede yapıldığı için engel raporu verilmedi şuan 70 yaşında engel raporu için başvursak yüzde kaç engel oranı alırız. Şuan çok şikayeti yok arada hazımsızlık oluyor bazen ağrı oluyor yılda bir kontrole gidiyoruz

Kanserden dolayı %40 gelecek. Organ eksikliği ve diğerleri için bilen arkadaslar yardimci olur umarım

Teşekkür ederim cevabınız için Ali bey ama 10 yıl geçti iyileşmişsiniz derler mi

Kanser kronik rahatsızlık olarak geciyor. Benim 2015 te bitti tedavim. 2020 de aldim raporu. Simdide alabilirdim. Süre onemli degil.

Önemli olan elinizde bir belge olmalı. Patoloji raporunuzla başvurun.

Anladım Ali bey çok teşşekkür ederim cevabınız için organ kaybı için kaç olur acaba size kaç verdiler ve şeker hastası insülin kullanıyor ona az veriyorlar sanırım

10000000 tane terim var.
Cevap verirken cekinceli herkes.
Kolostomi bir yerde agir is kaaybi derken bi yerde yuzde 20 deniyor.
Maluliyetle sakatlik orani arasindaki farki özumsiyemedim.
Net cevap burada bulunmaz onu net anladim bi basvurun bi bakin deniyor ki haklilarda net bi litaratur yok.
Kesin bisey var en az iki kurumla muhattapsiniz.
Bu iki kurum birbirlerine atiyor topu.
Guvercin severler dernegi ve saglik bakanligi muhattabiniz diyor kanun. Veya aksam gec yatanlar dernegi ve sgk muhatabiniz deniyor.
En az 2 kurum.
Hic bir guvencesi olmayan kisi kolostomi ile ilgili masraflarini nasil karsilayacak .
Rapor iki gozu zor gorene zorlamayla verilirken iki parende atip baykus gibi bakan ceylan gibi sekene rahat veriliyor.
Kesin bir cevap yok ....

alikemall

yoğun olmayan en azından derdinizi anlattığınızı dinleyecek zamanı olan doktırların olduğu hastane gidiniz .en azından doğru ve adil olan hastalığı yazma şansları olur.

Üst Alt