Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolon Kanseriyim. Rapor almak için izlemem gereken yol nedir?

kdryzr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2011 yılında kolon kanserine yakalandım ve bugüne kadar 5 ameliyat geçirdim. Kemoterapi ve radyoterapi aldım. Çalışamıyorum bunun için emeklilik raporu almayı düşünüyorum. Rapor almak için hangi işlemleri gerçekleştirip, nereye başvurmam gerekir? Ve hastalığımdan ötürü rapor alıp emekli olabilir miyim? Rapor almam için uygun olan engel oranını verirler mi?

Öncelikle Allah yardımcınız olsun sabrınızı daim kılsın Daha önce çalışıyormuydunuz ?

Peki prim gün sayınız kaç işe girişiniz v.s

hiç çalışamıyorum demişsiniz eğer 10 yılda 1800 primi doldurmuş olsaydınız malül emeklilik hakkınız olabilir diye tahmin ediyorum konuya editör arkadaşlar cevap verecektir takipte kalın...

hastalığımdan beri hiç çalışmadım. ondan önce çalışmıştım. cevaplarınız için teşekkür ederim

Evde bakım maaşı alabilme şansınızda var...Bu maaşı size bakan eşiniz anneniz çalışmıyorsa alabilirler bu yoluda izleyin araştırın derim rica ederim. umarım atlatırsınız Allah şifa versin...

Üst Alt