Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolostomi torbası ve ülostomisi olanlar ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar ben de kolostomi ve ülostomi var..
hangi tür torba kullanıyosunuz?
ödemeleri nasıl?
hangisi daha rahat?
sgk benden 40liraya yakın para kesiyor sizden de kesiyor mu?
bağırsağın ağzı sürekli kanıyo neden olabilir?
geceleri rahatsız oluyorum ben,uykum bölünüyor;?
bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar buraya yazarlarsa çok sevinirim..

konuyu yanlış yere açmışım bunun için ö.dierim arkadaşlar..

Fatura Beldeli Talep Dilekçesi

- Reçete (Reçetede tanı-malzeme adı-günlük kullanım dozu adedi ve kaç aylık olduğunun belirtilmesi)
- En fazla 2 aylık verilebilir, 5 işgünü içinde fatura edilmesi gerekmektedir.
- Fatura aslı (Fatura arkasında teslim alan hasta veya sigortalı ya da yakınının adı,soyadı,imzası olmalı)
- Faturayı düzenleyen firmanın UBB de tedarikçi ya da bayilik belgesi
- Malzemeye ait barkod ve UBB kaydı
- “Aslı gibidir” onaylı uzman hekim raporu(Raporda tanı- ICD kodu-ameliyatın adı-malzemenin adı-kullanım süresi- günlük kullanım miktarı)
- Süre belirtilmemişse rapor 2 yıl geçerli

merhaba iyi akşamlar kesinti yapmasının sebebi firmanın sizden fark alması olabilir bizimde öyle bir sorunumuz vardı firmaya reçete bedeli olarak ne ödüyorsunuz

evet firma sizden fark alıyor.. firma ile anlaşmanız gerekir..sgk dan bedelini tahsil ederken zararınız olmaması için..

svedrif;

arkadaşım bu torbanın tanesi kaç para ya? Ben 2 aylık alıyorum 310 ytl para ödüyorum sgk dan da 278 ytl ödeme yapılıyor doğru değil mi yani bu?

SGK ÖDEMESİ..
tek parçalı alttan boşaltmalı filtre dahil KOLOSTOMİ TORBASI____ 2.80 TL adeti
ÜROSTOMİ TORBA çeşitleri ise___3.50 tl adeti.

30*2.80= 84 TL
30*3.50= 105 TL

TOPLAM 189 TL YAPAR bu kurumun ödediği miktardır değişmez..firma sizden fark almış

evet firma sizden fark alıyor maalesef şuan iki aylık reçete ödemesi;60 torba 20 adaptör 2 pasta 299 tl biz bu fiyatdan veriyoruz ve ödemelerde hiç bir kesinti yapılmıyor şehir dışı ödemelerinde de bir sıkıntı yaşamıyoruz kullandığınız marka nedir muhtemelen conford yada vitamed dir diye düşünüyorum

Herkese merhabalar.

Biz Ankarada Confort ' un ürünlerini hastalarımıza en iyi şartlar altında tedarik etmekteyiz. Tedarik sürecimizde SGK ve tüm resmi kurumlu hastalardan kesinlikle fark ücreti almadan çalışmaktayız. Ankara dışından gelen taleplerede en memnun edici şekilde cevap vermekteyiz. Eğer daha önce Confort kullanmadıysanız Türkiyenin neresinde olursanız olun bir telefonla kapınıza numumemizi gönderebiliriz.
Ayrıca aklınızdaki hertürlü soru ve sorunlarınız için bizi arayabilirsiniz bunun için confort ürünlerini kullanmak zorunda değilsiniz biz herzaman sizlere yardımcı olabilmek için buradayız.

Confort Ankara

0533 459 34 46

İyi günler, biz vitamed ürünleri ile istanbulda hizmet vermekteyiz.Kesinlikle hastalardan hiçbir fark ücreti alınmadan çalışma yapmaktayız.Kurum 20 adaptör , 60 Torba. 2 pastaya karşılık 299 TL ödemektedir.Bizimde bu malzemeleri hastalara verdiğimiz fiyat 299 TL.dir. Hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her türlü bilgi ve destek için 0 212 530 32 80 nolu telefondan destek alınabilir.

kurum ödemesi olan bir malzemeden hiç bir medikalcinin fark almaması gerekiyor. Böyle bir haksız kazanç sağlamalarına sessiz kalmayın lütfen.
Bağırsağın kanamasının nedeni yara olabilir.stomanın ciltle birleştiği yer kanıyorsa acilen yara bakımına başlamanız gerekir. çünkü ilerleyen evreler de cilt bütünlüğü bozulur ve torba yapıştıramazsınız.kullanacağınız adaptörü (marka olarak) iyi seçmeniz gerekir. dikkat etmeniz gereken en önemli özellik adaptördeki hidrokolloid dir.kanama nedenlerinden biri de kan sulandırıcı ilaçlardır.eğer kullanıyorsanız bu durum çok normal.

abla ilgin için tşk ederim.
ama dediğim gibi medikalci beni kandırıyo hekeste bunu sölüyor ama elim mahkum :( onları almak zorundayım. ne yappmamm gerek abla?? bana bi akıl verin ltfn?

ayrıca bazen evet kanama aşırı oluyo ama, kan sulandırıcı ilaç almıyorum. acaba dediğiniz gibi kötü durumlar söz konusu olabilirmi?
kalite olarak ta üzerine baktım coloplast yazıyoo abla bu yapar mı hastalık,yara falan?

Tercih ettiğin marka iyidir.ama yine de başka alternatifleri gör bence.
Hİç bir hastanın hiç bir medikalciye eli mahkum değil.öyle düşünmemelisn bence.çünkü farklı firmalarda var bu işi yapan.araştır bence

merhaba arkadaşlar
bende 1 aralıkta kolostomi olacağım .ben daha önceden tanıdığım sadece bu ürünlere bakan medikalcim ile görüştüm.kendisine sadece kolostomi ürünlerinin ödemeleriyle ilgili vekalet vereceğim.dört yıldır sonda ve hasta bezi içinde aynı şekilde vekalet işe çalıştım.ne fatura ile nede sgk ile uğraştım.daha hiç kuruma gitmedim.benden hiç fark almayacaklarını üstelik 3-4 hafta adaptör değişimlerini kendileri yapacaklar.
birde sizlere sormak istediğim rapora kolostomi torbası iki aylık 120 adet yazılacağını söylediler.
saygılarımla
İsmail çetin

0-532-7358559
kullananlar lütfen bu numaradan irtibat kursunlar karşılıklı fikir alış verişinde bulunalım.

Üst Alt