Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koltuk değneğinin papucları çok çabuk eskiyor. Bu konuda ne önerirsiniz?

KCETAŞ

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben çift koltuk değneği kullanmak tayım kullandığım değneklerin papucları hemen eskiyor 1 hafta gecmiyorki altları deliniyor..papucların altları delinmemesi için ne yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. VERİLEN CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

kardeş ben yıllardır bu uygulamayı yaparım.eskimiş terliklerin altını kes ve iyi bir japon yapıştırıcısı ile yapıştır.hem kaymaz,hem çabuk delinmez ve esnek olup yürümesi de çok güzel olur.(iyi bir japon yapışıtırıcısı ile pabuçlar rahat 1-2 yıl gider).Eskidikçe terlik lastigini degştirirsin yeter.

teşekkür ederim muhendıs verdiğin bilgi için

Kestiyin terlikleri deyneğin altına direkmi yapıştırıyorsun...... Yoksa papucların altınamı yapıştırıyorsun

kestigin terliklerin pabucun altına yapıştır.sonra da bıcakla güzel bir şekil sagdan soldan taşmasın.çok esnek rahat edersin.kestigin lastik kalınlıkları 1 veya 1,5 cm kalınılıgından fazla olmasın çünkü düşerrr.

teşekkür ederim cok yardımcı oldun bunu muhakkak yapacağım

Ben yıllardır koltuk değnekleri kullanıyorum. Daha önceleri bende bu sorunu yaşadım. Taktığım lastikler çabuk deliniyordu. Şimdi araba lastiğinden yapıyorm dişli kısmından. Yaklaşık 5-6 ay idare ediyor. Tavsiye ederim

çok iyi değnek lastikleri var esnek olanlardan. onlardan alırsanız uzun yıllar kullanırsınız. esnekliği fazla olduğu için yanda atsanız kayma sorunu olmuyor ve delinme gibi bir sorunda çıkmıyor.

Merhaba arkadaşlar koltuk değneklerinizin papucları delinip hemen atmak zorunda kalıyorsanız şunu yapmanızı uygun görürüm.papuç olan kısım varya papucu 1 santim aşağı çekin ve orya tornacıda bir delik açın açılan delik yerine bir vida koyun.o vidayı taktığınızda.o vida koltuk değneğin papucunun üzerine gelir.ve alt kısmına koltuk değneği ucu papuca yetişşmez ve papuc hiç bir zaman delinmez.umarım size yardımcı olmuşum arkadaşlar.

Üst Alt