Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koltukta otururken hangi minderi almalıyım?

borayeris

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar,

37 senelik profesyonel sakatım. Sakatlığım doğum sırasında beynimin oksijensiz kalması sebebiyle hareket ile ilgili bölgenin hasar görmesi. Spastiğim (cerebral palsy). Oturmak yatmak için sürekli yardıma ihtiyacım var. Felçli olmadığım için belden aşağımı hissediyorum. 1.60 boyum 57 kilo ağırlığım. Bunlar ön bilgiler.

Web developer olduğum için uzun süre oturuyorum. Bazen giydiğim kilot ve de pijamanın kumaşının buruşmasıyla, bası yarası olmasa da, popomda çukurlar oluşuyor. Bu izler otururken acıyıp zaten beni uyarıyor. Derim yırtılmasın diye bu oluşumlar olduğunda geçene kadar daha az oturuyorum. En büyük korkum dış yara olması.

Sitedeki havalı yastıklar hakkında bir sürü konuyu okudum. Aklımda bazı sorular var. Sayın Oturanboğa sürekli yüksek profil yastık öneriyor fakat tekerlekli iskemleden çok hayatım şu koltukta geçiyor. Rio Tv Koltuğu - Bellona Mobilya Koltuk, araba koltukları gibi, iç bükey. High profile yerine Black Ultraleather LTV Seat Cushion for Office Chairs, Cars, Stadium Seats and Scooters - The ROHO Store mı alsam? Para mühim değil. $150 yerine $350 de verebilirim. Önemli olan kıçımın rahatlığı.

Şimdiden teşekkürler.

Vala Boray, ben yine koşulsuz şekilde şu minderi önericem: http://www.engelliler.biz/forum/tek...nderi-hem-hava-dolasimli-hem-de-ekonomik.html

Söylediğin de dahil diğer minderler yüksek profil minderlerle hiç bir açıdan mukayese edilemez. Çok "light" minderlerdi onlar...

Yalnız, koltuğun sırtı geriye doğru çok yaslı ya, bu, belinde ağrıya neden olur diye tereddütüm var. Çünkü yüksek minderin içine baya baya gömüleceksin otururken..?

Üst Alt