arkadaşlar şunu sormak istiyorum.
mart 2008 de iş kazası sonucu sağ dirseğim parçalandı.şu an da fiziksel olarak dirsenim oran kaç gibi ğimde platinler ve vidalar mevcut.bunlarda bana hareket kısıklığı ve ağır kaldıramamak gibi problem yaratıyor.
sgk beni daimi iş göremez ödeneği için hastaneye gönderip durum bildirir raporu aldırdı. ankaradan yüzde 22 olarak geldi ve bana 250 tl.olarak maaş bağlandı.
vergi indirimi için başvurdum
aynı hastane fizik kolumun içe doğru 85 dışa doğru 30 derece açıldığını.
nöroloji kolumda hafif his kaybı olduğunu ölçümlerle belirtti.
ayrıca ortabedi dirseğimde 17 ad vidanın ve 2 adet platin olduğunu belirtti.
pisikiyatri uyum bozukluğu ağır sitres tepkisiyle tedaviyle kısmen düzelen diye teşhis yazdı.
beyin dr.da kolumla ilgili olarak nelerin olduğunu yazdı.
hastane bana bu raporun ankaraya gideceğini oranın ankara tarafından verileceğini raporunda bağlı bulunduğun mal müd.gideceğini belirtti.
acaba benim rapor oranı kaç olur.
mart 2008 de iş kazası sonucu sağ dirseğim parçalandı.şu an da fiziksel olarak dirsenim oran kaç gibi ğimde platinler ve vidalar mevcut.bunlarda bana hareket kısıklığı ve ağır kaldıramamak gibi problem yaratıyor.
sgk beni daimi iş göremez ödeneği için hastaneye gönderip durum bildirir raporu aldırdı. ankaradan yüzde 22 olarak geldi ve bana 250 tl.olarak maaş bağlandı.
vergi indirimi için başvurdum
aynı hastane fizik kolumun içe doğru 85 dışa doğru 30 derece açıldığını.
nöroloji kolumda hafif his kaybı olduğunu ölçümlerle belirtti.
ayrıca ortabedi dirseğimde 17 ad vidanın ve 2 adet platin olduğunu belirtti.
pisikiyatri uyum bozukluğu ağır sitres tepkisiyle tedaviyle kısmen düzelen diye teşhis yazdı.
beyin dr.da kolumla ilgili olarak nelerin olduğunu yazdı.
hastane bana bu raporun ankaraya gideceğini oranın ankara tarafından verileceğini raporunda bağlı bulunduğun mal müd.gideceğini belirtti.
acaba benim rapor oranı kaç olur.