Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolumda gittikçe daha çok rahatsızlık oluşuyor. Emekli olacak oranda rapor..?

mehmet özgül

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar hocam yaşım 42 çocukken 3 defa sol kolumu kestim ( cam kesiği)100 e yakın dikiş var bu yaşıma kadar kolumda güçsüzlük vardı işim rahat olduğu için beni etkilemiyordu şimdi işim ağırlaştı ve koluma aniden sancı giriyor malulen emekli olmak istiyorum % oran sizce kaç alabilirim beni bilgilendirdiğiniz den teşekkür ederim

Ayruca benim solunum testi hafif restiriksiyon akciğerde 3 mm nodül sol kolda kesikten dolayı güç kaybı ayrıca fıtık mevcut tecrübelerinize göre ben % kaç oran alırım bilgi verirseniz sevinirim yaş 41 prim 7800

Mehmet özgül ,bey hafif restiriksiyon a yüzde 20 veriliyor fıtık içinde 8 veriliyor kolunuzdaki güç kaybına vede nodül oran veriliyormu bilemem isterseniz yetkili bir hastane ye baş vuruyor kesin bir bilgi ala bilirsiniz.

Sol kolda güç kaybı

Arkadaşlar kolumda çocukken yaptığım kaza sonucu sol kolumda cam kesmesi sonucu 100 den fazla dikiş var kolum o zamandan beri zayıf yaş ilerlemeye başladı kolumda sancı ve güç kaybı arttı sizce doktordan % de kaç oran alabilirim yardımcı olacak arkadaşlar bilgilendirmeniz için şimdiden teşşekür ederim saygılarımla

bu soruyo bence kim ne derse boş çıkar. neticede oranın belirlenebilmesi için heyet girdiğin zaman büyük olasılıkla EMG isteyecekler ve bununla birlikte ölçümleme yapacaklar. yapılan bu ölçümleme sonucuda oranın hesaplanıp çıkan neticeye göre doktor oranı belirleyecek. ben doğuştan sol kol engelliyim EMG ile ölçümleme yapıldı ilk aldığım 2000 yılı öncesine ait raporumda %29 oran vermişlerdi lakin 2013 de aldığım rapor için yapılan EMG'den sonra heyetten %58 oranında rapor aldım. birileri yüksek söyler birileri düşük söyler yanlış olur bence.

Üst Alt