Merhaba, daha önce hiç ehliyet almadım. Şimdi ehliyete yazılacağım. Sağ kolumda humerus kırığı nedeniyle platin, radial sinir felci ve tendon nakli var. Sinir felci neticesinde elimi hareket ettiremiyordum, şu an tendon nakli sayesinde hareket ettirebiliyorum ancak sol elime göre 4'te 3 güç kaybı var. Doktorum otomatik araç kullanman gerekir, engelli ehliyeti alabilmen gerek dedi.
Bu şartlar altında engelli ehliyeti ve ÖTV'siz araç alabilir miyim? Yüzde olarak çok yüksek bir engel çıkacağını sanmıyorum. Eğer engel ehliyeti oluyorsa raporu kursa yazılmadan mı almam gerekiyor?
Bir de bu konuda prosedür nedir, MHRS'den her gün bakmama rağmen hiçbir Sağlık Kurulu'ndan randevu bulamadım. İstanbul'dayım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu şartlar altında engelli ehliyeti ve ÖTV'siz araç alabilir miyim? Yüzde olarak çok yüksek bir engel çıkacağını sanmıyorum. Eğer engel ehliyeti oluyorsa raporu kursa yazılmadan mı almam gerekiyor?
Bir de bu konuda prosedür nedir, MHRS'den her gün bakmama rağmen hiçbir Sağlık Kurulu'ndan randevu bulamadım. İstanbul'dayım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.