Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolumdan engelliyim. Araç alımında ne kadar indirimim olacak?

Sabir58

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm %57 ortapedik engelli raporum var otamatik vitesli sol eli direksiyondan çekmeden kullanilabilen kontrol cihazı ve sadece otamatik vitesli araç kulanabilir sürücü olur raporu aldım kodlar 10.02-35.03-47-78 muafiyetli araç almak istiyorum ama prosedürü tam bilmiyorum muhafiyet hakkım varmı yoksa sıfır araç alımında belli bir oran indimmi söz konusu oluyor cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Alacağım araç ötv muafiyetli mi olacak yoksa belirli indim mi uygulanacak

Merhaba,gruba yeni üye oldum.doğru yere mi yazdim bilmiyorum ama bir konuda bilgiye ihtiyacim var . Sol kolumda trafik kazasina bagli platin var . Omuzumdan dirsegimin uzerine kadar .bu sekilde ötv indirimi icin ortapedik engel orani alabilir miyim .yardimci olursaniz sevinirim

belli oranda herkese fix indrim var araç tutarına göre değişir ama son zamanlarda bayiler bu konuları çok suistimal ettiğinden şuan ki güncel araç alma limitimiz şu şekilde

450.500 TL ye kadar 0 km araç alınabilir bu da bize gelişi 250.333 tl yapar ama bayiler araç kısıtlığı sebebiyle istismar ettiği şu günlerde275-300-350 bin istiyor

normade indiirmli bedel 250.333

evet sol kol dan ötv siz araç alabilirsiniz tertibat kodlarıınız var

bunun yanına devlet hastanesinden tam rapor çıkarmanız ve açıklama kısmına[FONT=sans-serif] SADECE HAREKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI TAŞIT KULANMASI GEREKİR...

bunu yazdırt[/FONT]

İlkerr8

bunu kimse bilemez ama bir devlet hastanesinde doktora görün fikrini al ortopedi yada nöroloji kim ilgileniyorsa
%15 oran alsan bile ÖTV sz araç alırsın

kolda kullanım kısıtı varsa şansın var

marto1

Bilgilendirme için tesekkurler. Hastaneye hem engelli ehliyeti hemde otv indirim icin mi basvurmaliyim

İlkerr8

engelli ehliyeti için önce aile hekimi akabinde ordan hastaneye sevk olcan hastane seni il sağlık müdürlüğüne sevk edecek kodlu rapor vercek

engelli raporu hastaneden siz e-nabız üzerinden erişkinler için raporu randevu alacaskınız

isterseniz katılın sadece bedenseel engelliden oluşan tertibatlı aparatlı engelli grubu var

https://t.me/+mfuh95NXCAJiZTg0

aklınıza takılan soruları gerçek engelli arkadaşlar yardımcı olur

Üst Alt