@
*DORLİ*
Hocam evet kesici birşey ama sadece korkutma amaçlı elimde olsun diye yaptım babası ile oglunu yolda görünce elim bile kalkmadı gene sözlü tartışmaya girdim ondan sonra beni ayırdılar elimdekinide aldılar yani yaralama kan falan hiçbirşey yok neden sallama aldım diye suçlu ben oluyorum? Annesine söyledim güzel dinle annesi bu kavgadan mutlu herhalde hiçbirşey söylemedi ogluna babasına şikayet ediyorum güzel dille oda aynı şekilde tehdit ediyor güzel bir cevap verecekleri yerine babası ile beni kaç defa tahrik ediyor oglu ise ana avrat sövüyor aşağı in lan diyor bir erkeğin ağzına yakışmayacak laflar söylüyor üstüne evi basıyor durduk yere benimde elime o geldi korkutma amaçlı onu aldım herhangi darp falan
yok sopada suç sayılıyormuş sanırım o etrafa vurmaya başladı demir kapıya falan ben onu bile yapmadım yani
kimsenin burnu bile kanamadı bu başın ağrırdan kastınız ne hocam? yaralam falan yok'ki elim bile kalkmadı
@
yalniz06
hocam daha belli değil bakalım 3-4 gün önce oldu eve kağıt gelirse konuyu buradan uplarım bu hakaret olayları falan tamamda işte bu sallama olayı biraz canımı sıkıyor kimsenin burnu bile kanamadı zaten babası ve oglunu yolda görsem bile elim kalkmadı oradada sözlü atışmaya falan girdik 30 saniye kadar sonra elimden alıp ayırdılar beni o kadar başka birşey yok ben hep en arkada durdum ama o tehdit etmeye devam etti.bu yüzden zaten darp falan yok
inan bana onu yaptırana kadar uğraştı 2 kavga oldu normalde 1. kavgadan başladı beni tehdit etmeye 2. kavga olunca pencereden beni gördü bu pencereye geldim sen gel diyor seni annenin k.. s**cem diyor annenin k***cnda s**cem diyor konuştuğu kelimeye bakın. adam hala kfürü etmeye devam ediyor
Olayın ilk başlangıcı ise bunun küçük oğlu 1 aydır kız kardeşimi dikizliyordu kız kardeşim 1 aydır bunun farkında en sonda dayanamadı patladı babası çıktı ondan sonra yok benim oglum yapmaz falan diye zaten ne yaparlarsa kendilerine suç bulmuyorlar.Ne ise işte bende çıktım pencereye dedim abi bende gördüm bak kızı dikizliyor diye güzel bir dille bağırmadan
adamın bana verdiği cevap; AŞAĞI İN LAN AŞAĞI İN YİYORSA arkadaş ben sana güzel bir dille amca bende gördüm dedim sen niye beni tahrik ediyorsun bunu söylüyerek?. sana güzelce anlatıyoruz işte ondan sonra asıl büyük oglan çıktı ana avrat sövdü gitti bu
ilk olaydı 2. olayda polis falan geldi işe karakolluk olduk Evi bastı sopa ile . Güzel bir dille orada anlaşılsaydı o büyük çocuk ana avrat sövmek yerine güzel konuşsaydı şimdi böyle olmazdı ama o kavga etmeyi tercih etti
2.Kavganın başlangıcı ise 3-4 gün sonra oldu ben ile kız kardeşim bir konu üzerinde tartışıyorduk biraz ses yüksekti kendileri bunu milyonlarca kez yaptı bu büyük oglu bağıra bağıra çıkıp biz sizimi dinleyeceğiz lan demeye başladı kız kardeşim ise biz sizi dinliyoruz ama dedi daha sonra işte kız kardeşime ufak siyah birşey attı üstüne küfür etmeye başladı ondan sonra ben çıktım pencereye beni görür görmez ağza alınmayacak küfürler etmeye başladı sonra aşağı falan sopa ile evi bastı olaylar bundan ibaret
biz küçükken kendisi kız kardeşini boğuyordu evlerinde 1 gram kavga eksik olmuyordu üstüne gidip diğer komşularla kavga ediyordu biz bir gram bu konu hakkında şikayet etmiyorduk şimdi ise beyfendi biz sizimi dinleyeceğiz diyorlar halada arada sırada kavga ediyorlar