Arkdaslar karşı komşu her sabah 7 de başlayan sanki adam öldürüyormuş gibi son sen birkaynanasına bir eşine bir çocuğuna kardesine bağırarak bende uyku bırakmadı.Çıkıp düzgün bir şekilde abla uyuyamıorum az sessiz ol dememle (hani derler ya çingen sürüsü 3 katlı bir evde 3 aile yaşıorlar) kadının ağzını bozması kocasını yollayıp kocasının kiremit fırlatmasıyla kapıya nerdeyse 7 sulaleme kufur etti o arada kavga büyüdü ben dısarı çıkınca fiziksel bir üstünlük sağlayamadığından (amatör kick bokscuyum ama herhangi bir şeklilde vurmadım sadece elini kıvırıp ittim)Bütün ailenin üstüme bıcakla koşması evdekilerin beni içeriye alıp kitlemesiyle kapıya kadar dayandılar.En son yapıcak bişi olmadığından ben baltayla camdan atlamamla kaçtılar 2 dk sonrada polis geldi tutanak tuttu şikayetçi olmadık ama şimdi tekrar sanki inadına yapargibi daha cok bağırıorlar herhangi bir şekilde mesala ses kayıt yapsam bundan şikayetçi olabilirmiyim.
Adamlar nerden geldi bilmiyorum ama bir kabadayı edaları var 3yıl önce geldiler.Herkeze böyle davranıyorlar sanırım toplu yaşadıklarından evdeki erkek nufusununda fazlalığından olsa çatıcak adam arıorlar
Adamlar nerden geldi bilmiyorum ama bir kabadayı edaları var 3yıl önce geldiler.Herkeze böyle davranıyorlar sanırım toplu yaşadıklarından evdeki erkek nufusununda fazlalığından olsa çatıcak adam arıorlar