Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Komşumla interneti ortak kullanıyoruz. Hangi sitelere girdiğimi görebilir mi?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
9
merhaba arkadaşlar ben bir konu hakında bilgi alıcaktım cevap verirseniZ çok sevinirim..BEN KOMŞUMUN İNTERNET ŞİFRESİNİ İSTEDİM ODA VERDİ YANİ AYNI İNTERNETİ KULANIYORUM..MERAK ATTİĞİM KONU BENİM HAGİ SİTELERE NEREYE GİRDİĞİMİ ANALRMI KOMŞUM..TŞK

bilgisayardan iyi anlayan biri ise bazı programlar kullanarak sizi takip edebilir ama dediğim gibi bilgisayar bilgisi çok iyi olmalı

arkadaşlar bi soruda ben sormak istiyorum komşumuz bizim neti kullanıyor kendi evinden baglanarak bunu istemiyoruz ama hayırda diyemiyoruz ,neti kullanmasını önlemek için ne yapabilirim benim bilgisayardan bunu önlemem mümkünmü:confused:

ortak ağ kullanımı:

ortak kullanım: birden fazla bilgisayarların tek bir ağ üzerinden internete bağlanmasıdır. böyle bir ağ üzerinde bulunan bilgisayarlar bir birine bağlı sayılır. dolayısıyla bir bilgisayardan diğer bir bilgisayarı ele almak, kontrol etmek çok basittir. girilen siteler, yapılan yazışmalar, şifreler. kısacası bilgisayarda yapılan her türlü işlemler basit programlarla dahi kontrol edilebilmektedir. bunun önüne geçebilmek için, online koruma özelliği bulunan vürüs programları kullanmak ve çeşitli firewall programları ile güvenlik duvarını güçlendirmek gerekir. bu özellikleri bir arada barındıran birçok vürüs programı mevcuttur.
saygılarımla.

çok teşekkürler cevabınız için ...peki bunu önleyemezmiyiz yani akrabalık ilişkilerimizi bozmadan nasıl olacak yada böyle bi imkan varmı...

merhaba.
komşunuza hiç belli etmeden, modem arayüzüne girerek, gerek şifrenizi gerekse görünen adınızı değiştirebilirsiniz. komşunuz listede sizi göremeyecek, şifre değişikliğinden dolayı giremeyecektir. fakat birgün sonra kapıyı çalıpta, nete giremiyorum diyerek şifreyi isterse ne yaparsınız bilmem.

anlaşıldı yüz göz olmadan bu işi halledemiycem bizim net yavaşlıyor kurtulamadım bunlardan hay allah :)

Üst Alt