Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konjenital Muskuler Distrofi hastalarında fizik tedavi..?

kaan1974

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
benim oğlum da konjenital muskuler distrofi hastası. biz rapor çıkartıp özel eğitim merkezinden haftada 2 saat olmak üzere sürekli alıyoruz. diger günler evde tekrarlıyoruz. önemli olan fizyoterapistin yaptıklarını evde düzenli olarak yapmak.
Ben antalyadayım, yaz boyunca hemen hemen hergün denize götürdüm, suyun çok faydasını gördüm (fizyoterapistimiz önerdi). Kışın da havuza götürmeyi düşünüyoruz. fizik tedavi merkezlerinde bir cihaza bağlamıyorlar sadece yapmanız gereken hareketleri ve germeleri gösteriyorlar.
fizik tedavi mutlaka gerekli arkadaşlar

sitenin sohbet odasinda gorusmek isterim sizinle

siz bir saat bir gun verin ben hep netteyim.ama bu sitede fazla kalmiyorum

Bizim bu hastalığımızda fizik tedavi önemli rol oynuyor, sürekli çalıştırılan kaslar güçlenmese bile gerileme de yapmıyor. Fizik tedavide önemli olan erken başlamak.

Biliyorsunuz ki bu hastalığın en iyi dostu TEMBELLİK..

selam arkadaşlar benim kızımda konjenital musküler distrofi hastası tıb ilacı olmadıgını söylüyor bir bilgisi olan varmı tedavi hakkında

İyiki fizik tedavide varmış yani............

Üst Alt