Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontorlu hat alacağım, hangisini önerirsiniz: Turkcell, Vodafone, Avea?

adil12

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
20
Arkadaşlar kontorulu hat alıcam hangisini alıyım. kontorlu hat alınca ındırım var mı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

bim mağazası bimcell (avea alt yapısı) hat çıkardı. sadece bim mağazalarından veriliyor. en yakın bim mağazasına bi git bak ben ce.

hatta bimcell kullanıcıları 1 sene ye yakın zaman da 1 milyon kullanıcıya ulaştı ..

Yurtdışında geçer mi ya ilk defa duyuorum teşekkürler ama yurtdışına çıkıcam orada çeker mi emin olamadım

türkceel faturalı hat en hesaplısı heryöne 500 dk türkcell 1500 dk bedavası var

turkcelin yok biliyorum
vadafonenin sadece kendi arasında var 20000 dk
aveanın ise kendi aralarında sınırsız diğer operatörlere ise 400 dksı var tavsiye ederim

vadafonenin sadece kendi arasında var 20000 dk türkcellilere 200 daka :D ben bunu kullanıyorum 20 tl :D

turkcel faturasız destekcell hattı var....20 lıraya 1500 dakıka turkcellılerle her yone 500 dakıka toplam 2000 dakıka bunun uzerıne ek 10 tl verırsen 10 bın turkcel ıcı 1000 her yone toplamda 11 bın mesaj ınternet ıse 10 tl 2 gb...yanı bunlardan hepsını alırsan 40 tl edıyor ıster hepsını al ıster bırını al ıster 2 sını al kendı paketını kendın belıyorsun

Son düzenleme:
Hangi Cep operatör Tarifesi Daha uygun ??

Hangi CEP Telefon operatör Tarifesi Daha Uygun..?

Türkcell'den al hem güvenliğin acısından hemde kampanya genişliği acısından öneririm. ama engelliler faturalı almak zorunda şayet engelli yasasından yararlanmak için. ama normal hazır hat alırsan avea al... avea da da çekim güçü zayıf bilgin olsun... bimcell de de çekim güçü zayıf. en iyisi TÜRKCELL...

Avea'nın...

Aylık Ücret 22 TL
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 500 DK
Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS 500 SMS
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet 1 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne MMS 100 MMS
Aylık Ücretsiz Avea Yönüne
Görüşme Süresi SINIRSIZ
Aylık Ücretsiz Avea Yönüne
Mesaj Adeti SINIRSIZ
Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne 43,89 Kr/DK
SMS 33,25 Kr/SMS
MMS

ferhat kurt;
engelli hattı faturasız alırsan sadece mesajlaşma yapabilirsin. konuşma yok.
verdiğim bilgi faturalı bilgilerdir.

sedatgedik;

Detaylarına bakabildin mi peki faturalıda her yıl ÖİV (özel iletişim vergisi) adına ücret alıyo.

vergiyi siteden bildirmezler telefon etmen lazım....

engellilere yönelik dakika+sms+internet faturasız hatlarda indirim hangisinde var

bim ıle salondan mutfagı arayamasın cekmes avea bıle evın ıçınde zor cekıyo.

Musty, Bimcell zaten avea altyapısını kullanıyor ve çok da iyi çekiyor.
Yüklüyorsun 10 tl 250 dakika bedava.
Engelliymiş,kamuluymuş falanmış yok herkese aynı tarife.
SMS adedi sadece 10 kuruş.

Turkcell 500 dk heryöne 1500 dk operatör içi 20 tl ödüyorum ben

Avea woops 500 dk 5000 sms 2 gb internet 23 tl vodafone tarifeleri biraz kazık turkcell müşterisine değer vermeyen bir kurum.Şuan için en mantıklısı avea sadece bazı mekanlarda çekim gücü sıkıntısı var o da çok dert edilecek bir durum değil. Misal serviste haraket halindeyken seste kopmalar filan yaşadım öle bir problem onun dışında hiç bir problem yok.

Üst Alt