Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol memurlarının olurununa rağmen henüz Evde Bakım maaşı yatmamış. Ne yapmalıyız?

süleyman akkaya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
degerlı arkadaslar ben kayserıden katılıyorum .forumun ısleyısı hakkında pek bılgm yok ve rastgele yazıyorum yazımı okuyan bır arkadas cevap yazarsa sevnırm.

yatalak babama maas ıcın gecen ayın 10 da eve gelp baktılar ve okey verdıler.
aynı gun bankadan hesap actırdık
.bugun baktım yatmamıs.

bundan sonrakı surecı lütfen yazar mısınz.

selamlar

Belki Kayseri'de bakım ücretleri ödenmemiştir daha. Diğer başlıktan takip edin. Ya da sosyal hizmetlere sorun.
Duruma göre hareket edin.

ben 7 ay oldu müracaat edeli en son 2 ay önce aradılar hesap açtırın diye açtırdık nerde ise 3 ay olcak hala bağlanmadı nedense engellilere prosedür yavaş çalışıyor

İl sosyal hizmetleri aarayın bilgi alın gecikme konusunda. Yogunluk sırasında aksamalar olabilir arayın ve aylıgın halen niçin yatmadıgını sorun.

evde bakım parası yatmamıs

arkadaslar babam ıcın evde bakım ıcın muracat ettık.gecen aralık 10 da ıncelemeye gelındi.olumlu rapor gonderıldıgını bılıyorum.bu ay hesabımızda para gorunmuyor.konuyla ılgılı bılgısı olan bır arkadas varmı.ne yapmamız gerekıyor.lütfen yardımcı olurmusunuz.:confused:

Kalem;

ılgı ve bılgınıze tesekur edıyorum.2 gun once kayserıye ödeme yapıldıgını bankadan ogrendım.sosyal hızmetlerde net ve doyurucu bılgı vermıyor.gelecek ayı bekleyın dıyor.beklemek sorun degıl ama o ay geldıgınde baska bır sorun olmayacagı bellı degıl.dosyanın onaylanıp onaylanmadıgını ogrenme durumu yokmu acaba.selamlar

Valla en kesin bilgiyi başvuru yaptıgınız il/ilçe sosyal hizmetlerden alabilirsiniz. Siz arayın tekrar onlar bilgilendirir sizi. En azından kararın ne yönde olduğunu söylsinler.
Gelişmelerden haberdar edin lütfen...

onay verildi ise 2 veya 3 ay içinde bankaya paranız yatıyor bana hesap açın dedikleri zaman 3 ay sonra maaş bağlandı

onayda 2 ay sonra yattı bnm maaşım..sizinde mart ayında alıcağınızı tahmin ediyorum..
gelecek ayı bekleyin dediklerine göre v hesap açtırdığınıza göre kesin bağlanır diye düşünüyorum.mart maaşını takip edin isterseniz..iyi günler

kayserıden selamlar.

aralık ayının 10 da eve gelen ınceleme ekıbı aynı gün hesap actırın dedı ve hesap numarasını ıstedı. o gunden bu yana evde bakımparası alamadık.

bundan sonrakı süreci ayrıntısıyla acıklayacak bir arakadas var mı acaba?

bir de bez parası adı altında kaymakamlıklardan para alınıyormus bunu nasıl alırız.

benı bu konularda bılgılendırecek arkadas arıyorum.

selam ve dua ile...

sonunda aldık

6 ay süren sıkıntını ardından ilk defa bugün babamın evde bakım parasını aldık.kayseriden selam ve sevgiler...

Hayırlı olsun, gözünüz aydın..
Güle güle harcayın..

aldıkcok sükür...

tesekürler herkes için hayırlı olsun.cok sükür calısıyorum ama burdanda maas gelmesi ıyı oldu.babama daha cok iyi bakabilirim inşallah.Allahım olmayana versin.hasta olanların şifasını versin.önemli olan saglık.herkese hayırlı günler.selam ve dua ile...

Üst Alt