Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayeneleri sebebiyle sigortam durduruluyor, sürekli tedavim aksıyor!?

ugurbey

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben yüzde 80 raporluyurm organik olmayan psikoz tanımlanmamış 2 yılda bir kontrol ediliyorum sonra emekliye ayrılıyorum ama 2 yılda bir maaş sigorta kesildiği için tedavim aksıyor evde kıyamet kopuyor xeplion 100 lük kullanmadığımda maaşı gectik sadece sigorta kalıcı olsun ne yapmamız gerekir nereye başvurmamız gerekir

ugurbey
tek çaresi kontrol muayenesine 3 4 ay kala sgk ya gidip hastaneye sevk alıp tekrar rapor almanız gününü geçirmezseniz maaşınızda sağlık hizmetinizde kesilmez

MRM

tabi orası öyle randevular filan iş uzuyor 2 hastaneden rapor isteniyor torbalı hastanesinden rapor veriliyor ege ye sevk ediliyor kısa sürmüyor erken başvursak da . Doktorun epikriz belgesinde 7-8 yıldır tedavi edilemeyen organik olmayan psikoz yazıyor ileride kalıcı olabilirmi acaba kac yıl sürcek ( tedavi edilemiyor devamlı heyete giriyorum orasını da anlamadım ) yada rapor manisa ruh ve sinirden cıkması mı daha iyi olur çünkü doktordan doktora fark ediyor rahatsızlığımı ağır zor ilaçlar kesilince olaylar baş gösteriyor

bide bu şartlar altında evlilik yapabilirmiyim sağlık kurulundan geçerken piskiyatriye sevk edicekmi beni sağlık ocağı ?

ve son sorum iş bulabilirmiyim engelli olarak iş verirlermi çalışmak çok istiyorum yüzde 80 organik olmayan psikoz elim ayağım tutuyor askerliğimide yaptım 35 yaşındayım daha

ugurbey

Bunca yıldır düzelmeyen bir rahatsızlık için hala süre kısıtlaması konuşmasını aklım almıyor. İnanılmaz vicdansızcam ahmakça bir şey. Ben olsam süre kısıtlamasını kalkması için cimer'e yazardım.

Evlilik işi kolay değil. Sana ve olası eşine bağlı...

Sağlığını zora sokmayacaksa, bir konuda becerin/eğitimin varsa tabii ki iş başvurusu yapabilirsin. Kolay değil bu zamanda iş bulmak ama şansını dene tabii.

Üst Alt