Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi boşluğunda maaş zammı ve bayram ikramiyesi..?

ikaruss07

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa Hocam bir konuyu merak ediyorum kontrol muayenesi zamanından 66 gün önce sevk alındı fakat hastanede işler uzun sürdü şu an maaşı kesildi sgk maliyeni verdiği cevap neticesinde olumlu olursa maaşınız kaldığı yerden devam eder aradaki maaşları toplu alırsınız demişler evrakları maliyeye ulaşmış oranın verdiği cevap anca temmuz 2. haftasında evrakların çıkar demişler şimdi 2 konuyu merak ediyoruz
1- bayram ikramiyesini bu kişi maaş tekrar bağlandıktan sonra alabilirmi çünki bu kişi emekli o parada hak edilmiş bir para
2- temmuz zammından faydalanabilirm
verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederiz CÜMLETEN KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

ikaruss07 temmuz zammı ve toplu maaşını alır kişi
Ikramiye konusunda ilk defa bu yıl verildiği için bir yorum yapamıyorum ancak verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bende çok merak ediyorum benimde raporu m 01/06/2018 de doldu maaşım kesildi ikramiye alamadım maaşım bağlandığı zaman. Alabilirsiniz bir el cevap

Üst Alt