Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi e-devlet'te gözüküyor mu?

atipikpsikoz76

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Iyi günler arkadaşlar. Bir sorum olacak. Bu ay başında emeklilik başvurusunda bulundum. Kontrol muayenesi sadece eve gelecek olan yazıda mı yazıyor yoksa edevlette de gözüküyor mu? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

gelen evrakta yazar e devlette emekli maaş bilgisi bölümünden durum kodu bölüm var ordada yazar

Edevlette Durum bölümü tam olarak nerede yazıyor? Her yere baktım göremedim.

"Gelir ödenmektedir"yazısı var ondan mı bahsediyorsunuz.

Kontrol muayenesinde süreç nasıl işliyor Arkadaşlar. MS hastasıyım %42 ile raporum var. Ankaraya giden raporumda 1 sene kontrol şerhiyle ibaresi var.

öncelikle emeklilik bilgileriniz tamamlanmalı ondan sonra emeklilik maaş bilgisi bölümünden durum kodu satırı var orada yazar

Emeklilik bilgisi dediğiniz yer 4a emeklilik kaydı mı? Orada aylık gelir durumu yazıyor. Onun haricinde 4a emekli ödeme bilgileri var orada da yok. Bir de 4a emekli aylık bilgisi diye bir bölüm var orada da yok. Bunun haricinde emeklilik bilgisi diye bir bölüm yok.

Şu anda birşey yazmıyor, 10 gün içinde gözükür inşallah. Cevap için teşekkür ederim.

E devlette emekli aylığı bölününde sağda yukardan 3.satır.

Bilgisayardan girince gözüküyor. Ben telefondan bakıyordum özür arkadaşlar. Durum bilgisinin karşısı boş şu anda bişey yazmıyor.

atipikpsikoz76 mrb hayırlı olsun
Vergi indiriminiz sürekli ise emekliliğinizde
Sürekli olma ihtimali yüksektir.

Durum kodu boş şimdi baktım birsey yazmıyor ne anlama geldıgı bilen varmı

PANEL76...emekliliğin ile kontrol şerh durumunu bildiren bir şey,boş sa emekliliğin büyük oranda sürekli demektir...yanlış anlamadıysam durum bu..

Dürüm kodu benimde boş burası neyi ifade ediyorki?

Eve gelen evrakta kontrol muayenesi yoktu. Acaba emekliliğim sürekli mi?

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Bu yılın başında psikolojik rahatsızlığım yüzünden vergi indirimiyle emekli oldum. Emekli olduğumda sgk tarafından eve gönderilen maaş bağlama yazısında kontrol muayenesi şerhi yoktu. Acaba emekliliğim sürekli mi? bu arada raporum 3 yıllık, vergi indirimim sürekli. Cevap verirseniz çok sevinirim.

sgk vergi indirimine bakar vergi indirimi sürekli ise maaşınızda süreklidir ayrıca sgk nın her zaman kontrol isteme hakkı var emekliliğiniz hayırlı olsun

mehmet-41
selamlar kardeşim.
sgk dan gelen emeklilik evragi nda maaş ek ödemeye birlikte 1000 tl yazıyor fakat e devletten bakınca 801 tl olduğunu görüyorum bunun sebebi nedir

bende yeni emekli oldum malulen eve evrak geldi maaş bilgisi ile birlikte kontrol muayenem varmış 2021yılında e devlet te durum kodu nun olduğu yerde birşey yazmıyo

yakup'xw...hocam şu an bildiğim kadarı ile en düşük emekli maaşı 1000 tl ye yükseltildi(gene de bu hükümete güven olmaz tabii de umarım altında bağlanmaz kimseye)...

bu arada durum kodlarında bazı işaretler oluyormuş * D...vs...bunların ne anlamlara geldiğini bilen varmı arkadaşlar ya da başına gelen??

deathless durum kodu D benim başıma geldi maaşınız durdurulmuştur anlamına geliyor saygılar..

Selamlar, vergi indirimi ile 1 senelik raporum kontrol muayenesi ile süresiz oldu.
Sgk dan sonra vergi dairesi ne gidecek biliyorum. Ne kadar
sürede olur?

Üst Alt