Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi için istediğim hastaneye sevk alabilir miyim?

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
herkese selam ben iş kazası sonrası o.f olarak emekli oldum benim 2010 şubat başı kontrol muyenem var kabaca önceki muyenemi anlatayım
geçen sene bulunduğum yerde (kastamonu) devlet hastanesine emekli olmak için ssk gönderdi fakat bu hastanenenin raporunu malülüyet daire başkanlığı kabul etmedi ve beni ankara dış kapı beyazıt etlik polikliğine gönderdi oradan çıkan raporu onayladı

gelelim bu güne 2010 şubat başı kontrol muayenem var ssk yıaradım bana önce bulunduğum yerdeki (kastamonu) hastaneye gönderecez eğer kabul olmazsa hakem hastaneye gönderecez diyorlar ve eminim kabul etmiyecekler yani bana işkence bu

arkadaşlar bu işin kolayı nedir nasıl bir dilekçe ile aynı (dış kapı) hastanesine gidebilirim. çünkü iki iki uğraşmak istemiyorum
başından geçenler varsa lütfen yardım edin

Önce bulunduğun ildeki bir hastaneye görünmek ve orada kontrol mümkün olmadığında başka ile sevk olmaktan başka bir yol yok maalesef.
Ama omurilik felci söz konusu olduğunda rapor vermeyecek hastane olamaz. Bence geçen sefer işgüzarlık yapmış sağlık heyeti, şimdi gerekli kontrolü yapacaktır.

kontrol muayene kağıdında gideceğin hastahane bellidir başkasına gidersen kabul etmezler

Üst Alt