Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a benim kontrol sürem var 2014 mayıs ayında bugün sgk gittim kontrolüm var dedim memura sevk alıcam dedim nisan ayında gel dedi hastaneden yazı getir dedi sgk sevk işlelemleri yapmıyormu hastaneden yazımı getirmem lazım yardımcı olurmusunuz
Maalesef bugün git yarın gel mevzusu devlet dairelerinde halen devam ediyor. Kardeşim sen hastaneden yazı falan almak zorunda değilsin direk sgk seni sevk eder o memur içinde gereken şikayetini yap başka arkadaşlarımızada aynı hareketleri yapmasın
s.a arkadaşlar lösemi kan kanseriyim malulen emekligim kontrol şehri var yarın heyete giricem hemotoloji doktoru yüzde 30 oran belirledi dosya sgk sağlık kuruluna gitti zaman emekligimi kesermi ? keserse elimde sürekli 2012 de almış oldugum yüzde 70 özürlü raporum var bu raporumla ilerde erken nasıl emekli olurum birde prim günü nedir benim prim 2426 1995 sigorta girişim var biraz karışık oldu kusuruma bakmayın allaha emanet olun
s.a malulen emekligim kontrolüm var heyete girdim yüzde 30 verdi doktor sgk saglık kurulu bu orana uyarmı birde malulen emekligim kesilirse ilerde nasıl emekli olurum sgk sitesinde maluliyeniz varmı yazısı ne anlamına giriyor ben malulen emekli olduguma göre ilerde bu maluliyetim sgk da kalıcımı kayıtlarda yani sgk ne zaman emekli olurum linkde evet işaretleyebilirmiyim ?
bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi rica etsem
Maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmanızı gerektiren sağlık durumunuz ortadan kalkmışsa, SGK hastanenin kararına uyar.
Eğer aylığınız iptal olursa, ilerleyen zamanlarda malulen emeklilik için de erken Yaşlılık emekliliği için de başvurabilirsiniz. Yeter ki şartlarınız yutsun (yani emekliliğinizin iptal edilmesi daha sonrası için bir anlam ifade etmez)
s.a arkadaşlar bir sorum olucak malulen emekligim kontrolüm vardı 01 05 2014 de heyete girdim sgk sitesinde kontrol tarihim 01 09 2014 de atmış şimdi dört ay ileriye yeniden heyetimi giricem şimdi kontrol sürem 01 09 2014 attı birşey anlamadım gitti
Gökhan 4 ay önce gitmişsi sorun çıkarmadılarmı niye erken geldin diyee benim konturol tarihim 1.10. 20214de merak ettim siz unkapanındaki sgk baş vurdunuz
kerim kardeşim benim kontrol sürem 01 05 2014 de görünüyordu sevk aldım heyete girdim saglık kurulu karar vermedi daha sgk ümraniye de sevkli gittim sgk da dört ay ileriye attı direk maaşı kesmiyor sanada aynısını yapıcaklar hastalık devam ederse emeklilik devam eder yoksa dört ay sonra kesilir maaş kısacası dört ay ileriye atıyor sgk saglık yardımı ve maaş devam diyor dört ay sonunda şartlar devamsa emeklilikde devam
kerim kardeşim sgk her şubesinde aynı karar sevkden sonra dört ay ileriye atıyor senin sevk zamanından bir ay önce sevk al senide dört ay ileriye atsın saglık yardımı ve maaş al
pordon benim konturol tarihim 1 .9 .2014 sgmk nın gönderdiği evrakda 1 .9. 2014 yazıyor eşifremde 1 . 10 . 2014 yazıyor ben ankarann gönderdiği evraka göre gitçem mayısın 29 da gitçem yani 3 ay önce şansımı denicem sgk nın neyapçağı belli olmaz hep deyişik yorumlar görüyorum senin başına gelen olayda farklı açıkçası çok şaşırdım inşallah güzel haber alırsınız
ben konturol muayenesi için mayısın 29 zunda gitmek istiyorum un kapanına konturol muayanesi 1 eylül de 3 aydan 2 veya 3gün önce gitmem bir sorun olurmu kafam çok takıldı
Bence ne kadar erken gidebilirseniz gidin. Daha doğrusu, ne kadar erken sevk alabilirseniz alın. Bu konuda düzenleme var mı, bilmiyorum. Kurumdaki görevlinin iinisiyatifi gibi geliyor bana
benim kontrol sürem vardı 01 05 2014 de sgk sevk aldıgım. kontrole gittim raporum bölge saglık kurulunda bir soruç gelmedi. ne kadar sürer raporun açıklanması
bir de evraklarımı inçeliyororum 01 09 2014 kontrol süresi yazıyor bu ne anlamına geliiyor
daha önceki sonuç gelmeden ekim ayında bir daha kontrol var diyor ben birşey anlamadım anlayan varsa paylaşabilirmi saygılarımla
arkadaşlar en az 2 ay önceden sgk dan sevkinizi alınız yoksa sistem otomatik maaşı kesiyo benim kontrol muayenem 20 6 2014 haziran 1 de maaşı kestiler hastane 16 temmuza gün verdi sgk yı aradım bir an önce heyete gir dediler bende günü erkene aldım heyetten geçtim ama benim omurilikte platin var ama bununla ilgili bie film veya röntgen istenediler ama bununla ilgili malumatı olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler
kerim sana bi cevap gelmeyecek sen sgk dan sevk yazısı alıp hastaneye gidecen heyet günü alacan ben ordu sgk ya gittim sevk yazısı verdiler heyet gününü aldım istanbulda nasıl
sgk benı haksız yere oyaladılar ben 1 ay oldu sevk almak için baş vurduğum sgk yüzünden oldu ben emekli olmadan önce yetım maşı alıyordum dosyamın ankararda olduğunu söylediler hazır dilekceyı hemen postaladım ankara dıyorkı seni sgk sevk etcek dıyor sgkda ankara dıyor beni böyle böyle oyaladılar telefonla devamlı aramama rağmen 1 ayım boşa gitti sgk yüzünden şimdıde bizim eve postayla gönderiyorlar şimdi posta dağıtımı aradım bugün geliyormuş sevk kağıdım bilseydim 4 ay önce baş vururdum üstelik kredı deçekmiştim bakalım sonuç ne olcak
benim iş tturşu gibi karıştı bugün Unkapanı ssk ya gittim en sonunda hastane sevk kağıdı aldım ama istetediğim hastaneyı vermedıler ben ünüverste hastanesini istedim ısrarla olmadı sonra beni hayar paşa hastanesine sevk verdıler bir aksılık çikmazsa burda işlemler çabuk bitiyor acaba neden ünüverste hastanesine vermediler bilen varmı
levent kardeş ona sgk nın heyeti karar veriyor bazen 2 yılda bir bazende her yıl verebiliyor tabiki senin vücudundaki hasara göre değerlendiriyorlar
kerim kardeş ben devlet hastanesinin raporlarını kabul etmiyolar diye biliyorum ama belkide ederler genelde eğitim araştırma istiyolar inşallah evrakların geri gelmez şöylede bi durum var senin heyete girdiğin hastaneyi internetten bak bakalım rapor verme yetkisi varmı diye.bazı hastanelerin var ama belkide ondan yollamıştır inşallah tez zamanda sonuçlanırda mağdur olmazsın
benim gittiğim hastane daha önce malül emekliğe baş vurduğum hastane ve daha sonra ankara benı hakem hastanesi olarak ünüverste hastanesine gönderdıler ondan sonra malül emekli olmuştum şimdıde konturol muayensi için aynı hastaneyı istedim ben ısrarla ünüverste hastenesinı istedim vermedıler beni 2kere sev için sska ya gittim onların hatasının ben çektım hadda orda tartıştım hadda orda bedduva ettim beni süründürenler bende peter olsun dedim onlarda olsun dedı artık beni tanır oldular ordakı memurlar telefonla aramaktan onlar bana hak verıyorlar onlar ankarayı suçluyorlar hadda ankarayı aramışlar ordakıler küfretmiş adama allahdan hastanede işlerim cabuk bitti şimdi takib etmek kaldı
malülen emekli isen emekliliğin neden kesildi. ayrıca emekliliğin kesildiyse demekki hastane çalışabilir raporu vermiş. bu durumda istediğiniz kişi üzrerinden sigortalı gözükebilirsiniz kimse buna hayır diyemez
sarı kanarya 72 kontrol süresi verilmişdi malulen emekligim iyileşme görüldü o yüzden kesildi sgk istege baglı sigorta yatırabilirmiyim birde elimde sürekli yüzde 70 özürlü raporum var benim bir işeme yararmı bu rapor 2012 almışdıgım sürekli yüzde 70
primlerini istege baglı eya calışarak tamamlayıp elinizdeki rapor ile vergi indriminede baş vurarak onaylanırsa vergi indirimi ile erken emeklilik ten yararlanırsınız