Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi nasıl oluyor? Heyet raporu mu uzman kontrolü mü..?

OturanBoğa

Yönetici
Konular
677
Reaksiyonlar
1,253
Bazen emeklilik veya vergi indirimi için başvurulduğunda düşülen "Kontrol muayenesi" şerhi var. Bu uygulama nasıl oluyor? Kontrol tarihinde kişi kendisi direkt hastaneye mi gidiyor, yoksa sosyal güvenlik kurumuna mı başvuruyor? Elinde bir sevk kağıdı oluyor mu? Heyet raporu mu uzman kontrolü mü yapılıyor? İşlemler hangi sırayla yapılıyor ve süreç ne kadar zamanda tamamlanıyor? Kontrol muayenesi sonucu hastanede kişiye bildiriliyor mu?

Hasılı, böylesi bir süreç yaşayan arkadaşlar tecrübelerini yazarsa hepimiz bilgilenmiş oluruz...

ben vergi indiriminde raporun altında 1 yıl sonra konturol ibaresi var raporun çıkış tarihi 22 05 2008 müracat tarihi 21 03 2008 vergi indirimi aldım ama daha konturole gitmedim kısacası bende bilmiyom ama vaktim olursa hastaneye gidip sorcam nasıl bir yol izlenecegine dair sb dışkapı egitim ve araştırma hastanesi konturol ibaresini koyan hastane tabi tetkik ve muayine yeri etlik poliknigi sorup bu konu hakkında sizlere bilgi vercem

vergi indirimi için başvuru yapanın hastanaden 1 senelik kontrol verildiyse mal.bak.sağlık kurulunun gönderdiği sonuç önemli.her türlü kontrol dendiğinde ilk vergi indirimi için başvurduğumuz vergi dairesine aynı belgelerle gidiyoruz.vergi dairesine uğradığımda bir defter açtılar orda benim için 1 sene vergi indirimi alır.1 sene sonra kontrol için hastaneye sevk yapacakların bildirdiler.

Konuyla ilgili tecrübelerinizi yazmaya devam edin lütfen...

Üst Alt