Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi nasıl ve kimler tarafından belirleniyor?

deathless

Yasaklı Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
kontrol şerhi, malumunuz tüm erken emeklilerin(malulen emeklilikde varmı bilmiyorum?) çok sorguladığı ve aynı zamanda da benim başıma da gelirmi bu işin yani çağrılma olayının kıstasları nedir neye göre çağrılır diye merak ettikleri bir olay....benim merak ettiğimse bu çağırma olayına ilk kim karar veriyor?? yani en üst düzey yöneticimi karar veriyor kimi nasıl çağıracağını yoksa bir her hangi masabaşı memurun canı sıkılıyor ''dur şunu bir çağırtayım zıplatayım yerinden''mantığımı hakim bu çağrılma olayında!?...sorgulama şeklim biraz ütopik mantıksız gelebilir ama gerçekten merak ediyorum??

Merhaba hayır bence mantıklı bir sorgulama, bence sgk dan çalışan tanıdığı olan varsa bu bilgiye ulaşılabilir.

emir79..aynen hocam..gerçekten merak ediyorum çünkü keyfi bir uygulama ise durum çok daha vahim,insanın hayatı söz konusu ya!!??

ve gerçekten sgk da tanıdığı var ise yazarsa sevinirim..?

SGK dan adam aramaya gerek yok, mantık şu, SGK ya şikayet sözkonusu olduğunda otomatik olarak raporun sürekli olsa dahi kontrole tabi tutulursun, ayrıca raporu veren hastanenin şikayet olan hastanın hastalığı ile daha önce verilmiş olan hastalardan spot olarak seçim ile başka hastaları kontrole çağırırlar. bir nevi müfettişler kontrol edip hastane hakkında tutanak hazırlarlar. Ayrıca düzelebilir bir hastalıkdan dolayı sürekli raporun olsa dahi kontrole çağırılırsın. 2017 yılında Antalya da Nörolojik hastalıkdan rapor alanlar dan bazılarını kontrole çağırmışlardı.
emir79

Sgk

vergi indiriminden emekli olupda sgk kontrol muayenesine cagırdıgı evrakta ne yazıyo

şikayet üzerine olur emekli olursanız fazla dillendirmeyin seveniniz var sevmeyeniniz :D

Üst Alt