Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi raporum gecikirse maaşım kesilir mi?

Garip4873

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kontrol muanesi sonucu 54 oranla tekrar rapor aldım kontrol muanem 18,06,2020 bitiyor ben erken gittim sorum 1 Ankara oran dusuruyormu kanuna uygun aldım 2. Bu süreç şu an nasıl olacak bu vuriste Ankara toplanıyordu bizim 18,06,2020 maaş kesilecek mi ha daha önceki raporlarında suresizdi bu beşinci defa konrola gidisim

Benim raporum 21 Şubat’da e-devlet’e girilmesine rağmen hastane raporu SGK’ya göndermediği için maaşım 3 Mart tarihinde kesildi. Durumu Cimer’e şikayet ettikten sonra Nisan ayında hem Nisan ayı maaşını hem de bayram ikramiyesini aldım. Ancak Mart ayı maaşı yatmadı, burada birikmiş maaşların da yatacağı konuşuluyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bilip de cevap veren olursa ben de Cimer’e tekrar şikayet yazıp yatmayan maaşı isteyeceğim. Zaten bu iş baştan beri Cimer’e yaptığım şikayetlerle yürüdü, yoksa ne yanlış hastaneye göndermeleri biterdi, ne bir ay sonraya heyet günü vermeleri... hastane bile hala raporu yollamamış olurdu muhtemelen.

Bilmediğim birinin şikayeti üzerine SGK beni kontrol muayenesine çağırdı!?

Arkadaşlar ben 2013 birinci ayda vergi indirimi alarak emekli oldum 1 yıl kontrol şartıyla ve ben 2014-2015-2016 kontrol muanelerine gittim hepsinde aynı oran verildi ve raporum suresize çevrildi gel gorunki beni çekemeyen biri Ciner araciligla 2019 yılında şikayette bulunmuş ve SGK beni tekrar kontrole gönderdi ve yine 1 yıl sonra kontrol geldi 25.03.2020 tekrar kontrole gittim baltazar formülüyle 56 oran aldım ha bu arada daha önce yüzde 40 aldığım rahatsızlıklar yüzde 20 düşmüş ama bende kalp hastalığı başladığı için ordan oran verdiler kalp hastaligim olmasa idi eski oranida alamayacaktır bu arada beni şikayet edeni ismini vermemiş şikayette bulundum savcılığa takipsizlik verdi kim olduğunu da bilmiyorum kısaca bu beşinci kontrol ve şimdi maasta kesilecek bu koronadan heyet toplanıyordu ne zaman gelecek kimse bilmiyor bana ne önerirsiniz ne yapayım ltf bilenler yazsın

Kontrol muanesi

Kontrol muanem 18,06,2020 ama ben 12,03,2020 heyete gittim heyetten %56 rapor aldım hastane sonucu SGK gönderdi onlarda Ankara maliyeye gönderdi simdi 18,06,2020 kontrol muane günüm maaş kesilecekmi Ankara maliyeden rapor gelene kadar yoksa şu corano virüsten dolayı herhangi bir değişiklik varmı iyi yönde ltf konu hakkında bilgisi olan oturan boğa veya iyi bilgisi olan cevap verirse minnattar kalirim

Kontrol muanesi

Kontrolmuaneleri 1-2-3-4-5-6 olanlar 30,06,2020 kadar SGK maaş kesmeyecek egerki uzamassa 7 ayda maaş alamayacak Ankara'dan evrak beklenecek

1-2-3-4-5-6 dediğim aylar birinci aydan 6 aya kadar olan kontrol muanelerinin maaşı 30-06-2020 kadar kedilmeyecek

2013 yılı ocakta vergi indiri aldım her yıl olmak üzere 3 defa kontrole gittim ve emekliligim daimi raporum süresiz oldu 2019 yılında biri cimere beni şikayet etmiş beni tekrar kontrole gönderdiler heyete girdim aynı oranı aldım ve bir yıl sonra kontrol verildi 2020 tekrar heyete girdim oran ayni e devlette gözüküyor Ankara'ya maliyeye gitti beni şikayet edeni savcılığa ismi gizli sikayet ettim takipsizlik verdi savcı şimdi Ankara'dan haber bekliyoruz maaş jesilmesin diye şimdi soru şu kontrol muanem 18,06,2020 ben 12,03,2020 kontrole girdim maaş kesilecekmi birde bu yaşananlar normelmi bu işin sonu ne yapmam laxim

Peki ben size bir soru sorayım 2012 vergi indirimi alarak emekli oldum SGK beni 3 defa kontrole gönderdi ve raporum 2015 yılında daimi süresiz oldu ve 2019 yılında SGK beni şikayet var diyerek tekrar kontrole gönderdi ve 1 yıl süreli rapor verdi heyet 2020 3 ayda tekrar kontrole gittim hastaneye yine 1 yıl sonra kontrol yani 5 defa heyete kontrole gittim süresiz olan raporum tekrar süreli oldu varmı buna bir fikri olan

Garip4873

Cevabım var ama yatarı çok. Vatandaşa zulmetmek teamül oldu artık. Kurumun tepesine yerleşenler insanlara eziyet çektirmeyi iş sayıyorlar.

Garip4873

Sürekli raporunuza rağmen durmadan kontrol muayenesi isteyen sgk'yı ciğere şikayet edin ve emekliliğinizin sürekli olacak şekilde düzeltilmesini talep edin. Sürekli kontrol istenmesi hem size, hem kamu çalışanlarına hem ülke kaynaklarına zarar.

Üst Alt