Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi sonrası maaşım devam ediyor..?

Yagozer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar. Nisan 10 a kadar kontrollü muayenem vardı. Şubatta heyete girdim. Engelim aynı devam ediyor. Ayın 22 sinde maaş alıyorum. E devlette maaşım tam görünüyor. 12 gün eksik olması gerekiyordu. Raporum sisteme girip yetişmiş mi demek oluyor bu

DYS ye baktınmı aylık baglandı yazıyorsa maaşın devam ediyor benimde 10 gün geç geldi ama maşımı yatan günden 1 gün sonra aldım

O ayrıntıyı bilmiyorum. Dys nedir nasıl bakarım

arkadaşlar benimde kesilmisti muayeneden sonra tekrar bağlanacagı söylendi.ama 3 ay alamamıstım.verilmeyen ayları alırmıyım nasıl olur ?

Yagozer E-Devlete girdiğinde arama motoruna DYS yaz çıkan seceneklerden en üstekine tıkla sgk evrak kayıt ordan çıkan pencerede 2020 yılına tıkla görürsün

gelgit geriye dönük yatırıyorlar maaşını ben öyle biliyorum
gelgit sende dys ye bak e devletten

potkal dys de maaşın devam edeceği yazıyor sadece .bi çok arkadaş alınmayan aylar alınır diyor ama bişey yapmaya gerek var mı bilmiyorum.e devlette emekli aylığı bölümünde yatırılacak ay ve tutar yazıyor ama sadece bir aylık tutar. O nedenle merak ettim

sgk ya git sor benim geriye dönük yattı evede kagıt geldi sgk dan geriye dönük 1 aylık yatacak bundan sonra kontrol muayenesi yok diye

Yarın bi arayacam olmszsa.belki aynı senin ki gibi olur

Dys de giden evrak yazıyor. Maaşın devam edeceğini nerden göreceğiz

sgk ya sor bakalım gelmişmi ankarayı ara yada çıkmışmı diye 0312 415 32 92 0312 415 32 94
telefon numaraları bunlar Yagozer

Hocam bunlar sgk mı yoksa maliye numarasımı. Ben emekliyim evrak maliyeye gitmez değil mi. Herhangi bir yerde çalışmıyorum. Direk sgk ya gider diye düşünüyorum

ankara gelir idaresi başkanlıgı merkez heyet numaraları

Yagozer
Kardeşim bakanlık tarafından rapor süresi dolanlar mayıs ayının sonuna kadar uzatıldı diye biliyorum.

Arkadaşlar 3 yıldır kontrol şartı ile emekli maaşı alıyorum. Vergi indirimiyle emekli oldum. Nisan da doluyordu. Şubatta sevk yazım geldi ve kurula girdim. Pandemi nedeniyle raporların süresini ağustosa çekmişlerdi. Ancak kontrol raporumun cevabı hala gelmediğinden eylül ayında maaşımın durdurulduğunu öğrendim. Süreci nasıl ve nereden takip edebilirim. Balıkesir sgk 4 martta yollamış. Güncel bir telefon var mı maliyenin. Saygılar

Sayın potkal sizin kontrollümüydü. Kontrolsüz geldi. 3 yıldır sürekli kontrol benimkisi. 40 puan psikiyatriden var

Bülent bey. Ben kontrole tabiyim ve şubat ayında girdim. 3. Kontrolüm. Ama sistemdeki gecikme ve muhtemelen covid yüzünden maaşım eylül de kesildi. Cimer e yazdım daha cevap gelmedi. Nasıl bir süreç bekliyor olabilir

Nasıl bir süreç biliyormusun söyle sabır sabır sabır işkence gibi aynı durum Aralık maaş kesildi bekliyorum az daha sabır 1 sene olucak

Ciddi o kadar oldu mu. Ulaşabildiğiniz bir yer oldu mu. Kontrol şubatta yaptım. Hala birşey yok. Ayrıca bu 3. Kontrol. Acaba süresiz olma şansı var mı. Süreli gelirse ilkinin cevabı gelmaden kontrole girmem
Gerekiyor

Maaşım bağlandı

2 aydır kontrol musyene sonucum sgk ya gelmediğinden maaş alamıyordum. 17 şubatta kontrol muayenesine girmiştim. Kasım ayı ile beraber maaşım bağlandı ve 2 ay kesilen maaş hesaba yattı. Sorum şu yine kontrollü verilen raporum süresize dönmüş müdür? Üçüncü kontrolümdü. Her yer yoğun nerden bilgi alabilirim

Üst Alt