Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi sonrasında tanım ağır düzeyine yükseldi. Emekli maaşım değişecek mi?

emre809

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Çalışma gücü kaybından (%55) emekli olmuştum kontrol muayenesinde sonuç malül olarak geldi yaşlılık değil malül emeklisin dediler yeni maaş hesabı yapılacağı söylendi 4900 prim günüyle malül olarak ne kadar maaş alırım aranızda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

@emre809 SGK Mİ SEVK ETTTİ DURUM BİLDİRİR Mİ ALDINIZ ENGELİ RAPORU MU?

Engelli raporum vardı süresiz ama 2 yıllık kontrol Muayne vermişlerdi 20 ocakta bitiyordu ben sgk dan sevk alarak 15 ekimde başvurumu yaptım bu güne kadar arada arar karar çıkardılar hastane işlerim bitti durum bildirir ağır iş gücü kaybı çıktığı için malülen olacağım

Yine en düşük olarakmı bağlanacak acaba nasıl hesaplanıyor bilginiz varmı

bilgim yok ama şimdi sizde mi %35 maaş az alanlardan olacaksınız ?2025 mağdurları gibi..böyleyse üzücü

Bilgim yok dediniz ama neden %35 eksik alıyoruz iş gücü kaybı ağır çıktığı için malülen oldum

Ms hastasıyım artık eski sistem bitti maalesef herkes bunu merak ediyor benim bağkurdan iş gücü kaybıydı tek hastalığa bağlı olarak göz nöroloji üroloji ortopedi fizik ne ararsan var aylayacağın yüzde 40 aldım emekli olurum devri bitti istersen 100 de 100 rapor al iş gücü kaybı olmadığı sürece emekli olamazsın bu bağkurda böyleydi şartlar eşitlendi vergi indirimi bitti red gelenler o yüzden geliyor engelli oranıyla sgk kurulun vereceği çalışma gücü kaybı çok farklı insanlar bunu idrak edemedi sadece şu kadar engelim var red geldi diyorlar sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama iş gücü yoksa emeklilik yok maalesef benim bu halime bile kontrol muayenesi verdiler

Üst Alt