Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi sonuçlarını Ankara'da inceleyen ekip ayrı mı?

potkal

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam kontrol muayenem vardı ankaraya yolladım kontrol muayenesine ayrı bir birim bakıyormu yoksa diğer engelli indirimi dosyalarıyla karışıkmı bakıyorlar

saol kardeşim teşekkürler ben bir arkadaştan duydum kontrol muayenesi olanların işleri hızlı sürsün diye bir kişi görevlendirmişler belkide üst yazıyı yazmaları için ayrıcalık yapmışlardır diye düşündüm maaşları kesilmesin diye

kontrol muayenem kasım 15 te gitti şubat 12 de çıktı gittiği gibi geri gelmiş bu gun ankarayla konustum süre koymamış ankara bu durumda suresizmi oluyor

OturanBoğa sence nasıl olur süreklimi yoksa ssk verdiği evraktaki süremi geçerli olacak

E -Devlette maaşım gözükmüyor

e devlette maaşım gözükmüyor ödencek banka ve şube kısmı boş ek ödeme gözüküyor maaş gözükmüyor

bu sorunu yaşayan başkaları varmı

maaşlar her ay 12-13ü gibi e devlete düşer.

Hastane raporu SGK’ya yolluyor mu acaba? E-devlet üzerinde rapor görünüyor ama 4A Emekklilik Kaydı bölümünde “Aylık/Gelir Durdurulmuş” ibaresi var.

Eğer maaş kesildiyse izlememiz gereken yol nedir?

sen kontrol muayenesinemi girdin ender72

ben kontrol muayenesinde benimde durdurldu diye yazmıştı 10 gün rapor gecikti rapor çıkınca tekrar bagladılar maaşımı

potkal

Evet, kontrol muayenesine girdim. Benim süreç oldukça olaylı geçti zaten. Önce Rapor vermeyen hastaneye sevk edildim, hastane beni malul sanıp vakit kaybettirdi, sonra başka hastaneyevsevk çıkardılar, o hastane bir ay sonraya heyet günü verdi. Ben de sonunda Cimer’e şikayet yazdım da Cimer’in müdahalesiyle rapor maaş kesilme tarihinden 8-10 gün önce çıkabildi. Yoksa zaten heyete girmeden maaş kesilmiş olacaktı.

Sadece sevk yazısı görünüyor DYS’de, başka bir hareket yok.

İlk sgk başvurursa tarihin ne zamandı bende ikinci karar için bekliyorumda

22 kasımda sgk sevketti aynı gün 2yıl süreli aldım şubat 2020 de rapor sürekli olarak ankaradan geldi maşım tekrar baglandı

benim şansıma aynı gün heyet doktorlarına gözüktüm aynı gün heyete girdim zaten iki bölüme gözüktüm başka bir hastalıgım yoktu bütün doktorları dolaşmadım

Üst Alt