Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kontrol muayenesi sonuçlarını Ankara'da inceleyen ekip ayrı mı?
selam kontrol muayenem vardı ankaraya yolladım kontrol muayenesine ayrı bir birim bakıyormu yoksa diğer engelli indirimi dosyalarıyla karışıkmı bakıyorlar
saol kardeşim teşekkürler ben bir arkadaştan duydum kontrol muayenesi olanların işleri hızlı sürsün diye bir kişi görevlendirmişler belkide üst yazıyı yazmaları için ayrıcalık yapmışlardır diye düşündüm maaşları kesilmesin diye
kontrol muayenem kasım 15 te gitti şubat 12 de çıktı gittiği gibi geri gelmiş bu gun ankarayla konustum süre koymamış ankara bu durumda suresizmi oluyor
OturanBoğa sence nasıl olur süreklimi yoksa ssk verdiği evraktaki süremi geçerli olacak
Evet, kontrol muayenesine girdim. Benim süreç oldukça olaylı geçti zaten. Önce Rapor vermeyen hastaneye sevk edildim, hastane beni malul sanıp vakit kaybettirdi, sonra başka hastaneyevsevk çıkardılar, o hastane bir ay sonraya heyet günü verdi. Ben de sonunda Cimerâe şikayet yazdım da Cimerâin müdahalesiyle rapor maaş kesilme tarihinden 8-10 gün önce çıkabildi. Yoksa zaten heyete girmeden maaş kesilmiş olacaktı.
benim şansıma aynı gün heyet doktorlarına gözüktüm aynı gün heyete girdim zaten iki bölüme gözüktüm başka bir hastalıgım yoktu bütün doktorları dolaşmadım