Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol Muayenesi sürecinde maaşım durdurulmuş..?

ttka

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar;
İlk raporda %56 özür oranı ile emekli oldum. Kontrol raporu istendi ve istenen tam sürede ( 45 Gün öncesinde )kontrol raporunu tekrar % 56 özür oranı ile verdi hastane. 5.( Mayıs ) ayda süre doluyordu dolmadan 40 gün önce rapor yollandı ancak bu ayki maaşımın e devlette durdurulduğunu görüyorum. Tarafıma herhangi bir yazı yada bilgi gelmedi.
Böyle bir durumla karşılaşan varmı ? Ne yapmalıyım ? Teşekkürler. Saygılar.

Maaşın onaylandığında toplu olarak alırsın

Bu süreç hakkında bilginiz varmı acaba. Ben özellikle bu boşluk yaşanmasın diye 45 gün önceki süreci doldurmadan başından almıştım raporu. İlginiz için teşekkürler.

Maalesef bu kontrol süreci ile ilgili bilgiler bilgim yok, benimde kontrol zamanı 06/2018 yılında.
Ama bildiğim ve emin olduğum konu onaylanan maaşın toplu odenmesidir

Emekliliğinizde kontrollümüydü

evet ilk rapor süresiz olsada sgk dan kontrol için yazı gelmişti. Şimdiki raporda sürekli verildi.

Teşekkürler.

Benimde kontrol sürecinde maaşım durdurulmuştu. %77 ile sürekli onandı. 2 aylık maaşı 3. ayla birlikte toplu almıştım.

Ttka hastalıgınız nedir süresiz emekli olup sonradan mı kontrol istendi

Bende kontroldeyim benimkinide durdular sonuç geldiğinde açarlar

Vergi indirim belgeniz var mıydı.varsa süreklimiydi

Üst Alt