Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde de süreli rapor verdiler. Süre sonunda aynı işleri mi yapacağız?

Hasan03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sa arkadaşlar. Ben vergi indirimi ile emekli oldum. Şeker tansiyon işitme kaybı /50 süresiz rapor aldım. Kontrol muayenesi ne cagrildim / 45 rapor aldım emekliligim devam ediyor. Ama raporum 2 yıl süreli oldu. Şimdi ben bu rapor süresi bitince tekrar rapor mu alacağım. Lütfen bana bir yol gösterin. Yoksa bunlar tekrar kontrol e mi çağıracak.
Saygılarımla

maalesef tekrar rapor alacaksın sürekli vermeleri lazım işitme kaybının şekerin tedavisi mi var

Tedavisi yok ama böyle verdiler. Şimdi ben rapor bitimi tekrar kendim mı gideceğim yoksa SGK yazı mı bekleyeceğim

onlar sevk eder diye biliyorum ama genede araştır..

Hasan03

Önemli olan raporun süreli olup olmaması değil aslında. O rapora karşılık SGK size kpmtrol şerhi düşmüş mü, o önemli. Eğer SGK kontrol istemişse, o kontrol tarihi gelmeden 4-5 ay önce wgk'ya gidip hastaneye sevk almalısınız. O sevk evrakında hangi doktorlara muayene olacağınız yazılıdır...

Vergi indirimi sürekli idi. SGK kontrol şerhi koyup koymadigini bilmiyorum nereden ogrenebilirim . OturanBoğa

Hasan03

Emeklilikte size bir evrak gönderilir, orada yazmıyorsa kontrol yok demektir. Ayrıca sigorta müdürlüğüne gidip dosyanıza da baktırabilirsiniz.

madem sizin vergi indirim belgeniz süresiz neden sizi kontrole çağırdılar ??? sizin süresiz hastane raporuyla vergi indirim belgesi almak için başvuru yaparken vergi indirim belgeniz süreli mi geldi ? hastaneyle ilgili yolsuzluk veya ihbar olduğu için mi sizi kontrole çağırdılar ? Hasan03

Hastane ile ilgili yolsuzluk veya ihbar varmi yokmu bilemiyorum.vergi indirim bölgemde herhangi bir süre yoktu. Bende anlamadım ama böyle kontrol hakkı var ya o da bana denk geldi. Üstelik bana kontrol yazısı göndermişler iadelie tahautlu ama yazı benim elime ulaşmadı. Telefon ile aradılar öyle haberim oldu. SGK gittim bana böyle bir şey gelmedi dedim. Bana gönderilen evragi teslim alındı fisine baktım imza benim değildi. Bizim köyün postacisina sordum böyle bir evrak gelmemiş. Dağıtım görevlisi herhalde kendi imzalayıp geri verdi.bu yüzden iki ay maaşım durduruldu.
jack72

kardeşim öncelkile geçmiş olsun şeker hastalığın tip 1 yada tip 2 miydi kaç oran aldın birde tansiyondan kaç adlın bende heyete başvuracam Ankara Şehir hastanesine bilgilendirirsen sevininrim

Üst Alt