Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde emeklilik raporumdan psikiyatriyi çıkartırsam ne olur?

KAN-KA

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar ben iki yıldan beri raporumun içerisinde aksiyete rahatsızlığı olmak üzere kontrol muaynemle beraber vergi indirimi alıyorum ve maaş bağlanıyor ama. Ben diyorum ki benim rahatsızlıklarım zaten anksiyete çıkartılsa da tam %40 yapıyor yani balthazar formülü uygulandıktan sonra b yapıyor ( tansiyon + koah ve şeker ) olmak üzere aynen balhtar ve b eğer anksiyete eklenirse işte w yapıyor ama anksiyete olduğu için kontrol muaynesi konuyor bu sefer ki kontrol muaynesinde ben anksiyeteyi çıkartıp sadece diğer hastalıklarımdan rapor alırsam w'lik raporum b'ye düşecek bu benim aleyhime olurmu çok merak ediyorum. Eğer aleyhime bir durum olmazza ben önümüzdeki sene aksiyete yazdırmayacağım şimdiden çok teşekkür ederim.

Eğer toplamda % 40 ve üzeri rapor olursa ve bu oran emeklliliğin devamı için yeterliyse, olur tabii. Kontrol muayenesinden kurtulmuş olursunuz...

[FONT=Verdana]emekliliğin devamı için derken bülent bey anlayamadım. Zaten Balthazardan sonra % 42 y[/FONT]apıyor abi acaba ne engel olabilir ki

Yani, şöyle ki. önceki emekliliğinizde % 57'yle olmuşsa, % 40-59 arasıda yine aynı şartlarla emeklilik demektir. İkiside 3. dereceden. Bu açıdan % 40 üzeri olduğunda sorun yok. Ama düşünün ki, % 60 ve üzeriyle 2. dereceden olmuş olsaydınız, ve bu 3. dereceye düşecek olsaydı, emeklilik şartlarınız değişirdi, iptal edilir ve 3. dereceye göre yeniden beklemeniz ve prim sayınızın artması gerekirdi gibi.... Bülent abi devamı için derken bunu kastetmiş....

Teşekkür ederim kelebek kardeşim. Ama benim zaten %57 3.derece yine %42 oluyor buda 3.derece olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum.

aynen, % 40'ın altına düşmediği sürece sorun olmaz...

Üst Alt